آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی باقلوایی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش تهیه باقلوا

باقلوا یکی از شیرینی‌های خوشمزه و ساده است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید آموزش کامل و مرحله‌به‌مرحله تهیه باقلوا را ببینید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای شربت
شکر ۲ لیوان
آب ۱٫۵ لیوان
آب لیمو ترش تازه ۳ قطره
گلاب ¼ لیوان
هل ۳ عدد
زعفران دم کرده به مقدار کافی
مواد لازم برای خمیر شیرینی
کره نرم ۱۰۰ گرم
روغن مایع ½ لیوان
ماست ½ لیوان
آرد سمولینا ½ لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید به مقدار کافی

آموزش تهیه باقلوا

“`html

مرحله اول

برای درست کردن باقلوای خوشمزه، ابتدا باید شربت را آماده کنیم. برای این کار، شکر و آب را در یک قابلمه بریزید. وقتی آب جوش آمد، آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا باید گلاب، هل و زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. بگذارید شربت برای ۷ تا ۸ دقیقه روی حرارت بجوشد، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید تا شربت خنک شود.

مرحله سوم

در این مرحله باید خمیر شیرینی را درست کنیم. کره نرم را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا نرم شود. سپس روغن مایع را اضافه کنید.

مرحله چهارم

بعد از آن، ماسه و آرد سمولینا را به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. همچنین فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا کاملاً گرم شود.

مرحله پنجم

حالا وانیل، بیکینگ پودر و سفیده تخم مرغ را به کاسه اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس آرد را الک کرده و به آرامی به کاسه اضافه کنید تا خمیری نرم و یکنواخت به دست آید. وقتی به این نتیجه رسیدید، دیگر آرد اضافه نکنید.

مرحله ششم

حال از خمیر گلوله‌های کوچکی به اندازه یک گردو جدا کرده و گرد کنید. سپس خمیر را روی سطح کار قرار دهید و با کف دست آن را فشار دهید تا به شکل لوله‌ای باریک در بیاید. می‌توانید خمیر را به هر شکلی که می‌خواهید درآورید.

مرحله هفتم

حالا سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرهای شکل داده شده را درون سینی بچینید. سپس زرده تخم مرغ را با زعفران دم کرده مخلوط کرده و با یک برس، روی خمیرها بمالید.

مرحله هشتم

در این مرحله سینی را در وسط فر قرار دهید و بگذارید شیرینی ها به مدت ۲۵ دقیقه بپزند. بعد از این زمان، گریل را روشن کنید تا روی شیرینی‌ها طلایی و خوشرنگ شود.

مرحله نهم

حالا سینی را از فر خارج کرده و شربت خنک شده را به آرامی روی شیرینی‌های داغ بریزید. سپس بگذارید شیرینی‌ها برای ۲ تا ۳ ساعت استراحت کنند تا شربت را جذب کنند. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا