مواد لازم و آموزش شیرینی بیسکویتی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی بیسکویتی
شیرینی بیسکوئیتی یکی از شیرینیهای ساده و فوری است که در بسیاری از کشورها تهیه میشود و با طعمهای مختلف درست میشود. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله درست کردن شیرینی بیسکویتی، تا انتها با سایت رضیم همراه باشید.
موارد لازم برای شیرینی بیسکویتی | |
سفیده تخم مرغ | ۲ عدد |
بیسکوییت سبوس دار | ۲ لیوان |
پودر قند | ۱ لیوان |
پودر پسته | ۱ لیوان |
موارد لازم برای روی شیرینیها |
|
شکلات تختهای | به مقدار کافی |
ترافل و خلال پسته | به مقدار کافی |
آموزش شیرینی بیسکویتی
مرحله اول
برای شروع درست کردن شیرینی بیسکویتی خوشمزه، بیسکویتهای سبوسدار را در غذاساز میریزیم و خوب میکس میکنیم تا پودر شوند. سپس این پودر را داخل یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
حالا سفیده تخم مرغ را از زرده جدا میکنیم و به همراه پودر پسته به بیسکویتهای پودر شده میافزاییم. سپس پودر قند را در الک ریخته و روی مخلوط میریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله مواد را با قاشق مخلوط میکنیم تا به یک خمیر نرم و لطیف تبدیل شود. سپس فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم و میگذاریم خوب گرم شود.
مرحله چهارم
حالا با دست مرطوب مقداری از خمیر را برداشته و به شکل گرد درآوریم. اگر احساس کردید خمیر به دست میچسبد، کمی بیسکویت پودر شده به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و شیرینیها را روی آن میگذاریم. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار داده و اجازه میدهیم شیرینیها به مدت ۸ دقیقه پخته شوند.
مرحله ششم
بعد از این زمان، سینی را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم شیرینیها در همین حالت خنک شوند. سپس شکلات تختهای را روی بخار غیرمستقیم ذوب میکنیم.
مرحله هفتم
در نهایت، مقداری شکلات ذوب شده روی شیرینیها میریزیم و با ترافل یا خلال پسته تزئین میکنیم. سپس میگذاریم شکلات سفت شود و بعد شیرینیها را در ظرف مورد نظر قرار داده و با چای سرو میکنیم. نوش جان.