آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی بیسکویتی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی بیسکویتی

شیرینی بیسکوئیتی یکی از شیرینی‌های ساده و فوری است که در بسیاری از کشورها تهیه می‌شود و با طعم‌های مختلف درست می‌شود. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله درست کردن شیرینی بیسکویتی، تا انتها با سایت رضیم همراه باشید.

موارد لازم برای شیرینی بیسکویتی
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
بیسکوییت سبوس دار ۲ لیوان
پودر قند ۱ لیوان
پودر پسته ۱ لیوان
موارد لازم برای روی شیرینی‌ها
شکلات تخته‌ای به مقدار کافی
ترافل و خلال پسته به مقدار کافی

آموزش شیرینی بیسکویتی

مرحله اول

برای شروع درست کردن شیرینی بیسکویتی خوشمزه، بیسکویت‌های سبوس‌دار را در غذاساز می‌ریزیم و خوب میکس می‌کنیم تا پودر شوند. سپس این پودر را داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا سفیده تخم مرغ را از زرده جدا می‌کنیم و به همراه پودر پسته به بیسکویت‌های پودر شده می‌افزاییم. سپس پودر قند را در الک ریخته و روی مخلوط می‌ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد را با قاشق مخلوط می‌کنیم تا به یک خمیر نرم و لطیف تبدیل شود. سپس فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم و می‌گذاریم خوب گرم شود.

مرحله چهارم

حالا با دست مرطوب مقداری از خمیر را برداشته و به شکل گرد درآوریم. اگر احساس کردید خمیر به دست می‌چسبد، کمی بیسکویت پودر شده به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و شیرینی‌ها را روی آن می‌گذاریم. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها به مدت ۸ دقیقه پخته شوند.

مرحله ششم

بعد از این زمان، سینی را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها در همین حالت خنک شوند. سپس شکلات تخته‌ای را روی بخار غیرمستقیم ذوب می‌کنیم.

مرحله هفتم

در نهایت، مقداری شکلات ذوب شده روی شیرینی‌ها می‌ریزیم و با ترافل یا خلال پسته تزئین می‌کنیم. سپس می‌گذاریم شکلات سفت شود و بعد شیرینی‌ها را در ظرف مورد نظر قرار داده و با چای سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا