آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی تاتلیسی گردو خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شیرینی تاتلیسی گردو

شیرینی تاتلیسی گردو، یکی از شیرینی های خوشمزه‌ای است که معمولاً برای شب عید و ماه رمضان و سفره افطار تهیه می‌شود. این شیرینی جزو شیرینی‌های شربتی است که به سادگی و بدون نیاز به سرخ کردن درست می‌شود و با شربت مرطوب می‌شود. می‌توانید این شیرینی را در ظرف دربسته برای ۱۰ روز در یخچال نگهداری کنید. برای یادگیری روش تهیه شیرینی تاتلیسی گردو، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی تاتلیسی گردو
کره ۱۲۵ گرم
پودر قند ۱ فنجان
گردوی خرد شده ۱ فنجان
آرد سمولینا ۱ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۲ لیوان
مواد لازم برای شربت
آب ۳ لیوان
شکر ۳ لیوان
لیمو نصف یک عدد

آموزش شیرینی تاتلیسی گردو

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی تاتلیسی گردو، ابتدا شربت را تهیه می‌کنیم. برای این کار، شکر و آب را در یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا شکر حل شود و بجوشد. در این مرحله نیازی به هم زدن شکر نیست.

مرحله دوم

وقتی شربت دو بار جوشید، آب لیمو را اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم. سپس از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم تا خنک شود. اضافه کردن آب لیمو به شربت کمک می‌کند تا شکرک نزند. می‌توانید به این شربت زعفران دم کرده، هل یا گلاب هم اضافه کنید.

مرحله سوم

یک کاسه بردارید و کره با پودر قند را مخلوط کنید تا یکدست شود. کره باید نیم ساعت قبل از درست کردن شیرینی از یخچال خارج شود تا نرم شود. حالا تخم‌مرغ، گردو و آرد سمولینا را هم اضافه کنید و مخلوط کنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.

مرحله چهارم

آرد و بکینگ پودر را به آرامی اضافه کنید تا خمیری نرم و یکنواخت به دست بیاید. خمیر را به دو نیم تقسیم کنید. سطح کار را کمی آرد بپاشید و سپس با وردنه خمیر را باز کنید. بعد از آن، خمیر را به آهستگی رول کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله با یک استکان روی خمیر فشار دهید تا…

“““html

داده‌ها را به صورت ماه برش می‌زنیم. می‌توانیم این کار را با کاتر دایره‌ای هم انجام دهیم، اما چون لبه‌های استکان تیز نیست، برش با آن بهتر انجام می‌شود. کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله ششم

سپس شیرینی‌ها را روی سینی قرار می‌دهیم. بعد، یک زرده تخم‌مرغ را در یک کاسه می‌ریزیم و با چنگال خوب هم می‌زنیم تا کاملاً یکنواخت شود و حالت لختگی نداشته باشد. بعد، با زرده همزده، روی شیرینی‌ها را رومال می‌کنیم.

مرحله هفتم

حالا که رومال کردن شیرینی‌ها تمام شد، آن‌ها را در فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار می‌دهیم تا بپزند و روی‌شان قهوه‌ای شود. بعد از این که پخت تمام شد، سینی را از فر خارج می‌کنیم و روی آن شربت سرد می‌ریزیم. سپس با بادام زمینی و نارگیل تزیین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا