مواد لازم و آموزش شیرینی تر بدون فر خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش شیرینی تر بدون فر
شیرینی تر بدون فر یکی از شیرینیهای خوشمزه و محبوب در دنیاست که با طعمهای مختلف تهیه میشود. برای یادگیری طرز تهیه کامل و گام به گام این شیرینی خوشمزه، به ادامه مطلب در سایت آموزشی رضیم بپیوندید.
مواد لازم شیرینی تر بدون فر | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
آرد | یک و نیم پیمانه |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
خامه فرم گرفته | ۵۰۰ گرم |
شکلات تختهای جهت تزیین | ۱۰۰ گرم |
میوه برای تزیین | به میزان لازم |
آموزش شیرینی تر بدون فر
مرحله اول
برای تهیه شیرینی تر بدون فر، ابتدا تخم مرغها را نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال بیرون میآوریم تا به دمای اتاق برسند. سپس یک کاسه آماده کرده و تخم مرغها را درون آن میشکنیم. بعد شکر و وانیل را به آن اضافه میکنیم و با همزن روی دور تند میزنیم تا مخلوط کرم رنگ و کشداری به دست آید.
مرحله دوم
حالا شیر را که به دمای محیط رسیده به مخلوط اضافه میکنیم و با همزن به مدت حدود ۳۰ ثانیه هم میزنیم. اگر دوست داریم، میتوانیم از آب بجای شیر استفاده کنیم. آرد را الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و این مخلوط را در دو مرحله به بقیه مواد اضافه میکنیم.
مرحله سوم
تابه را روی حرارت ملایم با شعلهپخشکن قرار میدهیم و حدود ۱۰ دقیقه صبر میکنیم تا تابه گرم شود. سپس کف تابه را چرب کرده و مواد کیک را در آن میریزیم. کیک به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم پخته میشود.
مرحله چهارم
پس از نیم ساعت، کیک به خوبی پف کرده و پخته شده و به راحتی از تابه جدا میشود. حالا اجازه میدهیم کیک به مدت دو ساعت استراحت کند تا کاملاً خنکشود. سپس با یک چاقوی بزرگ، کیک را برش میزنیم.
مرحله پنجم
برای برش کیک، از چاقوی بلند و بزرگ استفاده میکنیم تا کار برایمان راحتتر باشد. برای تهیه شهدی که روی کیک میزنیم تا خامه به خوبی به آن بچسبد، از یک قاشق غذاخوری عسل و ۳ قاشق غذاخوری آب استفاده میکنیم.
مرحله ششم
عسل و آب را با هم مخلوط میکنیم. برای حل شدن راحتتر عسل، از آب ولرم استفاده میکنیم. سپس با برس، یک لایه از شهد را روی کیک میمالیم. بعد روی کیک لایهای از خامه فرم گرفته میزنیم و آن را به خوبی پخش میکنیم.
مرحله هفتم
مقدار خامه بر روی کیک بستگی به سلیقه شما دارد و میتوانید آن را به دلخواه خود تنظیم کنید. اگر مایل باشید، میتوانید با شکلات و میوهها تزیین کنید.
“““html
برای شروع، مقداری شهد را روی لایه اول کیک میریزیم. میتوانیم این شهد را با طعم مورد علاقهمان تنظیم کنیم که کم یا زیاد باشد. سپس، لایه دوم کیک را روی لایه اول میگذاریم. دوباره شهد را روی این لایه میریزیم و بعد یک لایه نازک خامه روی آن میزنیم. چون میخواهیم برای تزیین روی کیک نیز خامه بگذاریم، گذاشتن یک لایه باریک کافی است تا کیک سنگین نشود.
مرحله هشتم
حالا دور کیک را به طور کامل میبریم تا زمانی که آن را برش میزنیم، شکل و نظم خوبی داشته باشد. بعد میتوانیم کیک را به شکل دلخواه خود برش بزنیم. از ماسوره ساده استفاده میکنیم و روی کیک را با خامه تزئین میکنیم.
مرحله نهم
پس از آن، مقداری پودر کاکائو روی خامهها میپاشیم تا طعمی خوشمزه به کیک بدهد. همچنین میتوانیم از هر نوع میوهای برای تزیین کیک استفاده کنیم. اگر بخواهیم، میتوانیم شکلات تختهای را خرد کرده و به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب کنیم و با آن روی کیک را نیز تزئین کنیم.