مواد لازم و آموزش شیرینی توپک نارگیلی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی توپک نارگیلی
شیرینی توپک نارگیلی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و محبوب است که برای پذیرایی در مهمانیها استفاده میشود. اگر میخواهید با روش تهیه این شیرینی آشنا شوید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید و قدم به قدم آموزش را دنبال کنید.
مواد لازم شیرینی توپک نارگیلی |
|
پودر نارگیل | ۲ لیوان |
شکر | ۶ قاشق غذاخوری |
سفیده تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
آموزش شیرینی توپک نارگیلی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی توپک نارگیلی ابتدا فر را به دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد میرسانیم و سپس کمی صبر میکنیم تا فر به خوبی گرم شود. حالا سفیدههای تخممرغ را در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
حالا با استفاده از همزن برقی به سفیده تخممرغها خوب هم میزنیم تا کمی حالت بگیرد، سپس شکر را اضافه میکنیم و دوباره با همزن ادامه میدهیم تا سفیدهها کاملاً فرم بگیرد و از کاسه جدا نشود.
مرحله سوم
در این مرحله وانیل را به مخلوط اضافه میکنیم، سپس کمی هم میزنیم و بعد هم زدن را متوقف میکنیم. حالا پودر نارگیل را کم کم به مخلوط اضافه میکنیم و به آرامی با لیسک هم میزنیم تا مواد کاملاً ترکیب شوند.
مرحله چهارم
وقتی که مواد شیرینی به حدی منسجم شدند که بتوان آنها را به راحتی در دست فرم داد، افزودن پودر نارگیل را متوقف میکنیم. سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم. حالا ۱ قاشق غذاخوری از مواد برمیداریم.
مرحله پنجم
حالا این مواد را در قالب نیمکرهای قرار میدهیم و با قاشق آنها را کمی فشار میدهیم تا شکل بگیرد. سپس آنها را خارج کرده و در سینی فر قرار میدهیم. اگر قالب ندارید، میتوانید با دست به شکلی که دوست دارید آنها را فرم دهید.
مرحله ششم
حال سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و به شیرینیها اجازه میدهیم به مدت ۱۵ دقیقه بپزند تا اینکه کاملاً پخته شده و اطراف آنها طلایی رنگ شوند. بعد از این مدت، سینی را از فر خارج کرده و با پودر پسته تزیین میکنیم. نوش جان.