مواد لازم و آموزش شیرینی جلبی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی جلبی
شیرینی جلبی یکی از شیرینیهای خوشمزه و ساده هندی است که معمولاً توسط فروشندهها به فروش میرسد. اگر میخواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این شیرینی را ببینید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای شیرینی جلبی | |
آرد سفید | ۲ لیوان |
آب ولرم | ۱ لیوان |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد برنج | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
شربت بار | ۱ لیوان |
آموزش تهیه شیرینی جلبی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی جلبی ابتدا آرد سفید را در یک کاسه خوب الک میکنیم. سپس آب ولرم را به همراه ماست، آرد برنج، زعفران دم کرده، دارچین، زردچوبه و بکینگ پودر به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا باید مواد را خوب با هم ترکیب کنیم تا یک مایه یکدست حاصل شود. یادتان باشد که مایه باید شل و چسبناک باشد و نباید بیشتر از مقدار گفته شده آرد بزنید.
مرحله سوم
چون باید مایه شیرینی را در قیف بریزیم، اگر بعد از ترکیب مواد متوجه شدید که مایه شیرینی خیلی سفت است، یک تا دو قاشق غذاخوری آب یا گلاب به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا مایه کمی شل شود.
مرحله چهارم
وقتی مایه شیرینی آماده شد، آن را کنار میگذاریم تا در دمای اتاق برای ۱۵ دقیقه استراحت کند. بعد از آن مایه را در قیف یک بار مصرف میریزیم و یک تابه را روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله پنجم
باید روغن را به اندازهای در تابه بریزیم که شیرینیها هنگام سرخ شدن در روغن شناور شوند. وقتی روغن داغ شد، با قیف مایه شیرینی را به صورت حلزونی درون روغن بریزیم.
مرحله ششم
وقتی یک طرف شیرینیها سرخ شد، آنها را برمیگردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود. در همین زمان، شربت بار را در یک کاسه میریزیم و جلوی دستمان میگذاریم.
مرحله هفتم
وقتی هر دو طرف شیرینیها طلایی شد، آنها را در شربت بار میاندازیم تا شربت به خوردشان برود. پس از آن، شیرینیها را از شربت بیرون میآوریم و در ظرف مورد نظر خود قرار میدهیم.