آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی حاجی بادام خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی حاجی بادام

شیرینی حاجی بادام یکی از شیرینی های قدیمی و خوشمزه ایرانی است که به ویژه در شهر یزد معروف می باشد. این شیرینی را می توان برای شب عید تهیه کرد و به خاطر سایز کوچک آن، به عنوان شیرینی پر برکت شناخته می شود. شیرینی حاجی بادام که به اندازه فندق یا کمی بزرگتر درست می شود، وسط آن تو خالی است. عطر و طعم خاص جوز هندی در این شیرینی باعث می شود که با دیگر شیرینی ها متفاوت باشد. برای یادگیری روش تهیه این شیرینی خوشمزه، می توانید در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم شیرینی حاجی بادام
زرده تخم مرغ ۵ عدد
پودر قند ۳۰۰ گرم
هل ۱ قاشق مربا خوری
جوز هندی ۱ قاشق مربا خوری
آرد نخودچی ۷۵ گرم
پودر بادام ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

آموزش شیرینی حاجی بادام

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی حاجی بادام، ابتدا یک کاسه بزرگ برمی داریم و زرده های تخم مرغ را درون آن می ریزیم. سپس پودر قند، هل و جوز هندی را به آن اضافه می کنیم. این mixture را با همزن برقی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه می زنیم تا حجم آن دو برابر شود و رنگش تغییر کند.

مرحله دوم

در این مرحله، آرد نخودچی، پودر بادام و بکینگ پودر را در یک ظرف دیگر مخلوط کرده و بعد از الک کردن، به آرامی به مخلوط تخم مرغی اضافه می کنیم. به آرامی آن را با نوک انگشتان مخلوط کرده و جمع می کنیم.

مرحله سوم آموزش شیرینی حاجی بادام

توجه داشته باشید که نیازی به ورز دادن این خمیر نیست. کم کم آرد نخودچی را اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد. اگر خمیر خیلی لطیف شد، نیازی به اضافه کردن بقیه آرد نیست. سپس سینی فر را آماده کرده و کف آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله چهارم

سپس روی کاغذ را با کمی روغن مایع چرب میکنیم. سپس از خمیر به اندازه فندق برمی داریم و با دست آن را شکل می دهیم و با فاصله مناسب روی کاغذ می چینیم. در ادامه فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم می کنیم.

مرحله پنجم

سینی را درون فر گرم شده به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها پخته شوند. سپس بعد از پخت، سینی را از فر بیرون آورده و حدود ۵ دقیقه در هوای اتاق قرار می دهیم تا خنک شود. این شیرینی را می توان برای مدت یک ماه در ظرف دربسته نگهداری کرد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا