آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی حلوایی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شیرینی حلوایی

شیرینی حلوایی یکی از شیرینی‌های ساده و خوشمزه از کشور ترکیه است که با طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله‌به‌مرحله شیرینی حلوایی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی حلوایی
روغن مایع ⅓ لیوان
پودر قند ⅓ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۲۵ گرم
وانیل ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر هل به مقدار کافی
آرد ۲ لیوان

آموزش شیرینی حلوایی

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی حلوایی خوشمزه، اول از همه کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال درآورده و در دمای اتاق قرار می‌دهیم تا نرم شود.

مرحله دوم

یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و آرد را به آن اضافه می‌کنیم. آن را تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شده و کمی تغییر رنگ دهد. سپس آرد تفت داده شده را الک می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا آرد را ۳ بار الک کرده و کره نرم شده و پودر قند را در یک کاسه قرار می‌دهیم. با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا مخلوط روشن و حجیم شود.

مرحله چهارم

تخم مرغ، پودر هل و وانیل را به مخلوط کره اضافه می‌کنیم و دوباره با همزن هم می‌زنیم تا همه مواد ترکیب شوند. سپس بکینگ پودر و روغن مایع را هم اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

مخلوط تخم مرغ را با همزن هم می‌زنیم تا ترکیب شود. بعد آرد تفت داده شده را کم کم به مخلوط اضافه می‌کنیم و با نوک انگشت خمیر را ورز می‌دهیم تا یکدست شود.

مرحله ششم

قالب را کمی چرب می‌کنیم و مقداری از خمیر را درون آن می‌گذاریم و فشار می‌دهیم تا ثابت شود. اگر قالب نداریم، می‌توانیم خمیر را در دست گرد کنیم.

مرحله هفتم

حالا فر را روی حرارت ۱۹۰ درجه تنظیم می‌کنیم و…

“`

ما دمای فر را روی ۱۸۰ سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم که فر به‌خوبی گرم شود. سپس روی سینی فر کاغذ روغنی می‌گذاریم و خمیرهای شیرینی را روی سینی قرار می‌دهیم.

مرحله هشتم

در این مرحله سینی را در وسط فر گذاشته و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. پس از آن، سینی را از فر بیرون می‌آوریم و بدون اینکه به شیرینی‌ها دست بزنیم، می‌گذاریم تا کاملاً خنک شوند.

مرحله نهم

در نهایت، وقتی که شیرینی‌ها کاملاً خنک شدند، آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف دلخواه قرار می‌دهیم. سپس با سس شکلات یا نوتلا تزئین کرده و به همراه چای زعفرانی سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

مواد لازم و آموزش شیرینی حلوایی خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا