مواد لازم و آموزش شیرینی خنفروش خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی خنفروش
شیرینی خنفروش یکی از شیرینیهای محبوب مناطق جنوبی ایران و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به شمار میآید. مردم جنوب ایران به خصوص در ماه رمضان این شیرینی خوشمزه را میپزند. این شیرینی معمولاً با دستگاه بیسکوییتساز تهیه میشود، اما میتوان خمیر آن را با وردنه باز کرده و با قالبهای مختلف در فر پخت. اگر میخواهید بهطور کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این شیرینی را یاد بگیرید، ادامه این مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم شیرینی خنفروش | |
شیر خشک قنادی | ۳ قاشق غذا خوری |
آرد شیرینی پزی | ۲ پیمانه |
آرد برنج | نصف پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ درشت | ۳ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
پودر هل | ۱ قاشق چای خوری |
روغن مایع | یک چهارم پیمانه |
گلاب | سه چهارم پیمانه |
آموزش شیرینی خنفروش
مرحله اول
برای تهیه شیرینی خوشمزه خنفروش، اول یک کاسه بردارید و شیر خشک، آرد شیرینیپزی، آرد برنج و بکینگ پودر را در آنها با هم مخلوط کرده و الک کنید. سپس در یک کاسه دیگر، تخممرغها و شکر را با همزن به مدت چند دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، پودر هل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. بعد از آن، روغن مایع و گلاب را به مخلوط اضافه کنید و مجدداً هم بزنید. حالا ترکیب آرد را کم کم به این مخلوط اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید.
مرحله سوم
حالا دستگاه بیسکوییتساز را روشن کنید تا گرم شود. بعد با یک برس، قالبها را چرب کنید. سپس با یک قاشق مقداری از خمیر را درون قالبها بریزید. بعد از ۵ دقیقه، آنها را چک کنید. این شیرینی عطر و طعم بسیار خوبی دارد.