مواد لازم و آموزش شیرینی دادلی بدون فر خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی دادلی بدون فر
شیرینی دادلی بدون فر یکی از شیرینیهای خوشمزه و مجلسی است که با دستورهای مختلف درست میشود. برای یادگیری آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه شیرینی دادلی بدون فر، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم شیرینی دادلی بدون فر |
|
کره | ۵۰ گرم |
روغن قنادی | ۴۰ گرم |
پودر قند | ۵۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | ۱۳۰ گرم |
آرد نخودچی | ۳۰ گرم |
وانیل | ⅛ قاشق چایخوری |
آموزش شیرینی دادلی بدون فر
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی دادلی بدون فر، ابتدا ۳۰ دقیقه قبل از شروع، کره را از یخچال بیرون میآوریم تا به دمای اتاق برسد و نرم شود. همچنین درب تابه را با دم کنی میپوشانیم.
مرحله دوم
در ادامه، درب تابه را بسته و آن را بر روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار میدهیم. سپس اجازه میدهیم تابه خوب گرم شود. روغن مایع و کره را در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله، پودر قند را الک میکنیم و با همزن دستی به خوبی هم میزنیم تا مخلوط کره کاملا کرم رنگ و یکنواخت شود. در حین کار، دور کاسه را نیز پاک میکنیم تا مواد بهتر ترکیب شوند.
مرحله چهارم
حال زرده تخممرغ و وانیل را به کاسه اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا همه چیز با هم خوب مخلوط شود. سپس آرد گندم و آرد نخودچی را الک میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا مواد به هم بچسبند.
مرحله پنجم
در این مرحله با نوک انگشت، خمیر را مخلوط میکنیم تا یک خمیر نرم و لطیف به دست آوریم که به دست نچسبد. مهم است که خمیر را ورز ندهیم تا کیفیت آن حفظ شود.
مرحله ششم
حالا از خمیر به اندازه یک قاشق مرباخوری جدا کرده و آن را در دست گرد میکنیم. سپس تابه را با کاغذ روغنی میپوشانیم و خمیرها را درون آن قرار میدهیم. با یک جسم گرد، بر روی خمیرها حفرههایی ایجاد میکنیم.
مرحله هفتم
تاه الآن، درب تابه را بسته و اجازه میدهیم شیرینیها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه کاملا بپزند. اگر خواستید میتوانید آنها را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
مرحله هشتم
پس از گذشت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه و زمانی که شیرینیها کاملا پخته شدند، تابه را از روی حرارت برمیداریم و درب آن را باز میکنیم. سپس اجازه میدهیم شیرینیها کاملا خنک شوند.
مرحله نهم
وقتی شیرینیها خنک شدند، حفرههای روی آنها را با مارمالاد پر میکنیم. اگر دوست داشتید، میتوانید شکلات را به همراه روغن مایع روی بخار کتری ذوب کنید و بعد از خنک شدن شیرینیها را با آن تزیین کنید. نوش جان!