مواد لازم و آموزش شیرینی دارچینی مکزیکی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی دارچینی مکزیکی
شیرینی دارچینی مکزیکی یکی از شیرینیهای معروف و خوشمزه در کشور مکزیک است که به ظاهری شبیه به قطاب یزدی دارد. برای یادگیری کامل و مرحلهبهمرحله این دستور پخت، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی دارچینی مکزیکی | |
کره یا مارگارین | ۲۲۵ گرم |
شکر ریز | ۵۰ گرم |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
آرد | ۲۲۵ گرم |
آرد ذرت | ۱۱۵ گرم |
مواد لازم برای رویه | |
پودر قند | ۵۰ گرم |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
آموزش شیرینی دارچینی مکزیکی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی دارچینی مکزیکی، اول از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و بگذارید در دمای محیط نرم شود.
مرحله دوم
کره نرم شده را با شکر و وانیل در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا ترکیب سفید و خامهای شود.
مرحله سوم
حالا آرد و آرد ذرت را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید و ۳ مرتبه الک کنید. سپس این مخلوط آرد را به ترکیب کره اضافه کنید و با نوک انگشتان ورز دهید.
مرحله چهارم
وقتی خمیر نرم و لطیفی به دست آید که به دست نچسبد، ورز دادن را متوقف کنید. سپس فر را روی دمای ۱60 درجه سانتیگراد تنظیم کرده و بگذارید گرم شود.
مرحله پنجم
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. کمی از خمیر بردارید و در دست گرد کنید، سپس در سینی بچینید. به همین ترتیب بقیه خمیرها را درست کنید.
مرحله ششم
سینی را در مرکز فر قرار دهید و بگذارید شیرینیها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند. وقتی روی شیرینیها کمی طلایی شد، سینی را بیرون بیاورید.
مرحله هفتم
سپس اجازه دهید شیرینیها کاملاً خنک شوند. پودر قند و پودر دارچین را در یک الک بریزید و الک کنید. حالا شیرینیها را در این مخلوط بغلطانید و در ظرف دلخواهتان قرار دهید. نوش جان!