آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی دارچینی مکزیکی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی دارچینی مکزیکی

شیرینی دارچینی مکزیکی یکی از شیرینی‌های معروف و خوشمزه در کشور مکزیک است که به ظاهری شبیه به قطاب یزدی دارد. برای یادگیری کامل و مرحله‌به‌مرحله این دستور پخت، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی دارچینی مکزیکی
کره یا مارگارین ۲۲۵ گرم
شکر ریز ۵۰ گرم
وانیل ¼ قاشق چایخوری
آرد ۲۲۵ گرم
آرد ذرت ۱۱۵ گرم
مواد لازم برای رویه
پودر قند ۵۰ گرم
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری

آموزش شیرینی دارچینی مکزیکی

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی دارچینی مکزیکی، اول از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و بگذارید در دمای محیط نرم شود.

مرحله دوم

کره نرم شده را با شکر و وانیل در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا ترکیب سفید و خامه‌ای شود.

مرحله سوم

حالا آرد و آرد ذرت را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید و ۳ مرتبه الک کنید. سپس این مخلوط آرد را به ترکیب کره اضافه کنید و با نوک انگشتان ورز دهید.

مرحله چهارم

وقتی خمیر نرم و لطیفی به دست آید که به دست نچسبد، ورز دادن را متوقف کنید. سپس فر را روی دمای ۱60 درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و بگذارید گرم شود.

مرحله پنجم

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. کمی از خمیر بردارید و در دست گرد کنید، سپس در سینی بچینید. به همین ترتیب بقیه خمیرها را درست کنید.

مرحله ششم

سینی را در مرکز فر قرار دهید و بگذارید شیرینی‌ها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند. وقتی روی شیرینی‌ها کمی طلایی شد، سینی را بیرون بیاورید.

مرحله هفتم

سپس اجازه دهید شیرینی‌ها کاملاً خنک شوند. پودر قند و پودر دارچین را در یک الک بریزید و الک کنید. حالا شیرینی‌ها را در این مخلوط بغلطانید و در ظرف دلخواه‌تان قرار دهید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا