آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی دانمارکی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی که به نام شیرینی گل محمدی هم شناخته می‌شود، یکی از شیرینی‌های مجلسی و محبوب در ایران است که معمولاً برای پذیرایی در مهمانی‌ها و جشن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه شیرینی دانمارکی، با چیشی همراه شوید.

مواد لازم برای شربت
شکر یک سوم پیمانه
آب یک سوم پیمانه
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

روش تهیه شربت شیرینی دانمارکی

مرحله اول

برای ساخت شربت مخصوص شیرینی دانمارکی، ابتدا آب و شکر را در یک ظرف فلزی مثل شیر داغ می‌ریزیم و سپس آن را روی حرارت بالا قرار می‌دهیم تا آب به سرعت بجوشد. در حین جوش آمدن، با قاشق هم می‌زنیم تا شکر کاملاً حل شود.

مرحله دوم

وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم می‌کنیم و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا شکر به طور کامل حل شود. پس از این که شربت به غلظت مناسب رسید، زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و شربت را از روی حرارت برمی‌داریم.

مواد لازم برای کرم شیرینی دانمارکی
آرد ۳ قاشق غذاخوری
شکر یک سوم پیمانه
آب یک سوم پیمانه
وانیل یک پنس

روش تهیه کرم شیرینی دانمارکی

مرحله اول

برای تهیه کرم میانی شیرینی دانمارکی، ابتدا آب و شکر را در یک ظرف شیر داغ ریخته و روی حرارت بالا قرار می‌دهیم تا آب به جوش بیاید و شکر کاملاً حل شود. بعد از آن، حرارت را کم می‌کنیم و به آرامی آرد را اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در زمان اضافه کردن آرد، باید مواد را خوب مخلوط کنیم تا از گلوله شدن آرد جلوگیری شود. سپس، مواد را روی حرارت ملایم کمی تفت می‌دهیم تا کرم کمی غلیظ شود. در این مرحله، وانیل را اضافه کرده و دوباره مخلوط می‌کنیم. در نهایت، ظرف را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم.

مواد لازم برای شیرینی دانمارکی
آرد ۲٫۵ پیمانه
تخم مرغ “““html
روغن مایع یک سوم پیمانه
شکر ۳ قاشق غذاخوری
شیر یک سوم پیمانه
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ پنس
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

آموزش شیرینی دانمارکی

مرحله اول

در ابتدا، پودر خمیر مایه فوری را با شیر و یک قاشق غذاخوری شکر ترکیب کرده و داخل یک کاسه می‌ریزیم. بعد از آن، روی کاسه را با سلفون یا پارچه تمیز می‌پوشانیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یک جای گرم قرار می‌دهیم تا خمیر مایه فقاص و پف کند.

مرحله دوم

حالا تخم‌مرغ را با شکر و وانیل داخل یک ظرف بزرگ می‌ریزیم و با همزن به خوبی می‌زنیم تا کامل یکدست شوند. سپس خمیر مایه‌ای که آماده شده است و روغن مایع را به این مخلوط اضافه می‌کنیم و دوباره با همزن ترکیب می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، به آرامی آرد را به مواد اضافه می‌کنیم و با دست یا لیستک مخلوط می‌کنیم تا خمیر جمع شود. در نهایت، خمیری نرم و لطیف باید به دست بیاید که به دست نچسبد. حالا این خمیر را داخل یک ظرف بزرگ قرار می‌دهیم و دوباره روی آن را با پارچه می‌پوشانیم.

مرحله چهارم

ظرف خمیر را حدود یک ساعت در یک جای گرم قرار می‌دهیم تا خمیر ور بیاید و دو برابر شود. بعد از اینکه خمیر عمل آمد، آن را کمی ورز می‌دهیم تا هوای اضافی خارج شود و سپس روی یک سطح صاف کمی آرد می‌پاشیم و خمیر را باز می‌کنیم.

مرحله پنجم

خمیر باید به ضخامت نیم سانتی متر برسد و سپس آن را به شکل یک مربع بزرگ باز می‌کنیم. بعد از باز کردن خمیر، اضافات آن را با یک چاقو تیز برید و حالا مقداری از کرم را روی خمیر به شکل طولی قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را به آرامی لوله می‌کنیم و با چاقو، لوله خمیر را برش می‌زنیم و کنار می‌گذاریم. تقریباً این مقدار خمیر را باید به دو یا سه قسمت تقسیم کرده و بعد از اضافه کردن کرم، دوباره لوله می‌کنیم. حالا لوله‌های خمیر را به شکل مربع با چاقو برش می‌زنیم و داخل سینی فر قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

اینک به خمیرهای برش داده شده تا ۳۰ دقیقه دست نمی‌زنیم تا استراحت کنند. پس از ۳۰ دقیقه، روی شیرینی‌ها مخلوطی از زرده تخم مرغ و زعفران می‌زنیم و سپس داخل فر قرار می‌دهیم تا پخته شوند.

مرحله هشتم

شیرینی‌ها باید به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزند. بهتر است که حدود ۲۰ دقیقه قبل از پخت، فر را روشن کنید تا گرم شود. اگر در پایان پخت، روی شیرینی‌ها طلایی نشده بود، می‌توانید از گریل استفاده کنید تا روی شیرینی‌ها نیز طلایی شود.

مواد لازم و آموزش شیرینی دانمارکی خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله نهم

حالا سینی فر را خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها کمی خنک شوند. سپس آنها را با احتیاط از داخل سینی فر جمع کرده و داخل ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم و با قاشق مقداری شربت زعفرانی روی شیرینی‌ها می‌ریزیم.

نکات آموزش شیرینی دانمارکی

آموزش شیرینی دانمارکی در توستر

اگر می‌خواهید این شیرینی را در توستر تهیه کنید، ابتدا توستر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس یک کاسه فلزی را تا نیمه با آب پر کرده و در داخل توستر قرار دهید تا رطوبت ایجاد کند و شیرینی‌ها خشک نشوند.

نکته دیگری که باید مدنظر داشته باشید این است که یک فویل آلومینیومی را جلوی المنت بالایی توستر قرار دهید تا روی شیرینی‌ها خشک نشود. حدود ۳۰ دقیقه برای پخت شیرینی کافی است و در اواخر پخت، فویل آلومینیومی را برداشته تا روی شیرینی‌ها نیز طلایی شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا