مواد لازم و آموزش شیرینی دو رنگ کنجدی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش شیرینی دو رنگ کنجدی
شیرینی دو رنگ کنجدی یکی از شیرینیهای خوشمزه و جذاب ایرانی است که بافتی شبیه کوکی دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله شیرینی دو رنگ کنجدی، در ادامه با سایت آموزش رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی دو رنگ کنجدی | |
تخم مرغ | ۲٫۵ عدد |
آرد سفید | ۳۴۵ گرم + ۳ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ۳۰ گرم |
شکر دانه ریز | ۱۶۰ گرم |
روغن مایع | ۹۲ گرم |
بکینگ پودر | ۵ گرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
کنجد | به مقدار کافی |
آموزش شیرینی دو رنگ کنجدی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی دو رنگ کنجدی خوشمزه، ابتدا یک عدد تخم مرغ را با چنگال به خوبی هم میزنیم تا خوب مخلوط شود. سپس تخممرغها را به همراه نصف تخممرغ همزده به یک کاسه مناسب اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، وانیل، شکر و روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم تا شکر کاملا حل شود. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و این ترکیب را در چند مرحله به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا مواد داخل کاسه را با لیسک یا قاشق به خوبی مخلوط میکنیم تا خمیری نرم و چسبناک به دست آید. سپس فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم و میگذاریم داغ شود.
مرحله چهارم
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و پودر کاکائو را الک کرده و به تدریج روی یکی از قسمتهای خمیر میپاشیم و مخلوط میکنیم تا خمیر صاف و یکدست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، ۳ قاشق غذاخوری آرد سفید مانده را به خمیر خالی اضافه کرده و مخلوط میکنیم. وقتی که خمیر نرم و لطیف شد، اضافه کردن آرد را متوقف میکنیم.
مرحله ششم
حالا هر کدام از خمیرها را به ۳ قسمت مساوی تقسیم میکنیم و یک قسمت از خمیر ساده را بین دو کیسه فریزر قرار میدهیم. سپس خمیر را به شکل مستطیلی به عرض ۱۰ سانتیمتر و ضخامت ۳ میلیمتر باز میکنیم.
مرحله هفتم
“`
در این مرحله، یک قسمت از خمیر شکلاتی را به شکل یک لوله به اندازه طول خمیر ساده درست میکنیم و آن را روی خمیر ساده قرار میدهیم. سپس با استفاده از کیسه فریزر، خمیر را رول میکنیم تا خمیر ساده، خمیر شکلاتی را بپوشاند.
مرحله هشتم
سپس دوباره روی خمیر را با کیسه فریزر میپوشانیم و با وردنه آن را کمی پهن میکنیم. بعد کیسه فریزر را برداشته و مقداری کنجد را به صورت یکنواخت روی خمیر میپاشیم.
مرحله نهم
الان چند بار با وردنه روی خمیر میکشیم تا کنجدها به خمیر بچسبند. سپس این مراحل را به صورت برعکس با باقیمانده خمیرها انجام میدهیم، بهطوریکه خمیر شکلاتی، خمیر سفید را بپوشاند.
مرحله دهم
در این مرحله، خمیر را با کاتر دالبری یا یک قالب مناسب به شکل مثلثی برش میزنیم. سپس سینی فر را با ورق فویل میپوشانیم و روی آن را با کمی روغن مایع چربی میزنیم و شیرینیها را درون آن میچینیم.
مرحله یازدهم
حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم شیرینیها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملاً پخته شوند. پس از این مدت، سینی را از فر بیرون میآوریم و اجازه میدهیم شیرینیها بدون اینکه به آنها دست بزنیم، خنک شوند.
مرحله دوازدهم
زمانی که شیرینیها کاملاً خنک شدند، آنها را از ورق فویل جدا کرده و در ظرف مورد نظر قرار میدهیم. در نهایت، برای زیبایی بیشتر، به دلخواه مقدار کمی پودر پسته روی آنها میریزیم و سرو میکنیم. نوش جان.