مواد لازم و آموزش شیرینی رزت خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی رزت
شیرینی رزت کرهای یکی از شیرینیهایی است که در شب عید درست میشود. میتوان این شیرینی را با سادهترین مواد تهیه کرد. این شیرینی خیلی خوشمزه و راحت است و میتوان آن را در طعمهای مختلفی مثل پسته، فندق قهوه و لیمویی درست کرد. نکته جالب این است که این شیرینی تخممرغ ندارد و میتوان آن را در یک ظرف دربدار به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کرد.
مواد لازم شیرینی رزت | |
کره | ۲۵۰ گرم |
پودر قند | ۵۰ گرم |
آرد | ۲۶۰ گرم |
پودر فندق | ۱ قاشق غذاخوری |
قهوه درشت شده | ۱ قاشق چایخوری |
نشاسته ذرت | ۷۵ گرم |
نمک | ۱ پنس |
پودر پسته | ۱ قاشق غذاخوری |
گل محمدی آسیاب شده | ۱ قاشق چایخوری |
هل | ¼ قاشق چایخوری |
عصاره لیمو زرد | ۱ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ¼ قاشق چایخوری |
رنگ خوراکی زرد | چند قطره |
دستور پخت شیرینی رزت
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی رزت خوشمزه، اول فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. کره را نیم ساعت قبل از یخچال خارج میکنیم تا نرم شود. یک کاسه میگیریم و کره و پودر قند را داخل آن میریزیم و خوب هم میزنیم.
مرحله دوم
حالا آرد، نشاسته ذرت و نمک را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک خمیر نرم و لطیف به دست بیاید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم. خمیر را به سه قسمت تقسیم میکنیم. قسمت اول را با پودر پسته، هل و گلاب رنگ سبز میزنیم و مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
در قسمت دوم، پودر قهوه و فندق را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. قسمت سوم را هم با عصاره لیمو، آبلیمو و رنگ زرد مخلوط میکنیم. هر خمیر را جداگانه در قیف با ماسوره ستاره بزرگ میریزیم و روی سینی فر به شکل شکوفه میریزیم.
مرحله چهارم
شکوفهها را با پودر پسته و دانه قهوه تزئین میکنیم و برای یک ربع در یخچال استراحت میدهیم. سپس آنها را داخل فر گرم شده میگذاریم تا با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزند تا اطرافش کمی طلایی شود.