مواد لازم و آموزش شیرینی رسپیری خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی رسپیری
شیرینی رسپیری یک نوع شیرینی ساده و خوشمزه است که در بسیاری از کشورها تهیه میشود و معمولاً در مهمانیها سرو میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این شیرینی با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی رسپیری | |
کره یا مارگارین | ۲۲۵ گرم |
پودر قند | ⅓ پیمانه |
وانیل | ¼ پیمانه |
آرد قنادی | ۱ + ½ + ¼ پیمانه |
نشاسته ذرت | ½ پیمانه سرخالی |
نسکافه | ۲ قاشق چایخوری |
آب جوش | ۱ قاشق غذاخوری |
شکلات چیپسی | برای تزیین |
آموزش شیرینی رسپیری
مرحله اول
برای شروع، ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و کنار میگذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله، کره نرم، پودر قند و وانیل را در یک کاسه بزرگ میریزیم و به مدت ۷ دقیقه با سرعت زیاد همزن هم میزنیم تا مخلوط سبک و پفکی شود.
مرحله سوم
حالا نسکافه را در آب جوش حل میکنیم و کمی هم میزنیم تا ذرات آن کاملاً حل شوند. پس از خنک شدن، نسکافه را به مخلوط کاسه اضافه کرده و به مدت یک تا دو دقیقه هم میزنیم.
مرحله چهارم
اکنون نشاسته ذرت را به مخلوط اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. سپس آرد را الک کرده و به آرامی به مخلوط اضافه میکنیم تا خمیر آماده شود.
مرحله پنجم
حالا خمیر را در یک قیف با ماسوره ستاره میریزیم و بر روی کاغذ روغنی با فاصله قیف میزنیم. برای زیبایی بیشتر، روی هر شیرینی یک شکلات چیپسی قرار میدهیم و کمی فشار میدهیم تا در خمیر فرو برود.
مرحله ششم
سینی با شیرینیها را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال میگذاریم، سپس آن را از یخچال خارج کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر میپزیم. وقتی لبههای شیرینیها کمی طلایی شد، سینی را از فر خارج میکنیم.