آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی رسپیری خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی رسپیری

شیرینی رسپیری یک نوع شیرینی ساده و خوشمزه است که در بسیاری از کشورها تهیه می‌شود و معمولاً در مهمانی‌ها سرو می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این شیرینی با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی رسپیری
کره یا مارگارین ۲۲۵ گرم
پودر قند ⅓ پیمانه
وانیل ¼ پیمانه
آرد قنادی ۱ + ½ + ¼ پیمانه
نشاسته ذرت ½ پیمانه سرخالی
نسکافه ۲ قاشق چایخوری
آب جوش ۱ قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی برای تزیین

آموزش شیرینی رسپیری

مرحله اول

برای شروع، ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله، کره نرم، پودر قند و وانیل را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و به مدت ۷ دقیقه با سرعت زیاد همزن هم می‌زنیم تا مخلوط سبک و پفکی شود.

مرحله سوم

حالا نسکافه را در آب جوش حل می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم تا ذرات آن کاملاً حل شوند. پس از خنک شدن، نسکافه را به مخلوط کاسه اضافه کرده و به مدت یک تا دو دقیقه هم می‌زنیم.

مرحله چهارم

اکنون نشاسته ذرت را به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا یکدست شود. سپس آرد را الک کرده و به آرامی به مخلوط اضافه می‌کنیم تا خمیر آماده شود.

مرحله پنجم

حالا خمیر را در یک قیف با ماسوره ستاره می‌ریزیم و بر روی کاغذ روغنی با فاصله قیف می‌زنیم. برای زیبایی بیشتر، روی هر شیرینی یک شکلات چیپسی قرار می‌دهیم و کمی فشار می‌دهیم تا در خمیر فرو برود.

مرحله ششم

سینی با شیرینی‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم، سپس آن را از یخچال خارج کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر می‌پزیم. وقتی لبه‌های شیرینی‌ها کمی طلایی شد، سینی را از فر خارج می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا