مواد لازم و آموزش شیرینی روسی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش شیرینی روسی
شیرینی روسی یکی از شیرینیهای خوشمزه است که میتوانیم برای شب عید درست کنیم. این شیرینی به همراه شربت تهیه شده و به راحتی میتوان آن را آماده کرد. میتوانیم این شیرینی را با چای یا قهوه سرو کنیم.
مواد لازم شیرینی روسی | |
آرد | ۳۵۰ گرم |
کره | ۱۵۰ گرم |
نمک | یک هشتم قاشق چای خوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
شیر | ۱ قاشق غذا خوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست | ۵۰ گرم |
خامه صبحانه | ۵۰ گرم |
آبلیمو | نیم قاشق چای خوری |
مواد میانی | |
پودر بادام | ۱۵۰ گرم |
شکر | ۳ قاشق غذا خوری |
کره | ۲۰ گرم |
مربا پوره شده | ۲ قاشق غذا خوری |
مواد شربت | |
شکر | ۲۰۰ گرم |
آب | ۲۰۰ گرم |
جوهر لیمو | یک هشتم قاشق چای خوری |
دستور پخت شیرینی روسی
مرحله اول
برای تهیه این شیرینی خوشمزه ابتدا یک کاسه برمیداریم. ماست، خامه و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
“`
ابتدا یک کاسه دیگر میگیریم و آرد و کره را با نوک انگشتان خود مخلوط میکنیم تا حالتی شبیه خرده نان پیدا کند.
مرحله دوم
بعد از آن، وانیل، زرده تخممرغ، شیر و همچنین مخلوط ماست و خامه را به خمیر اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا خمیر به هم بچسبد و به دست نچسبد. سپس روی خمیر را میپوشانیم و به آن نیم ساعت استراحت میدهیم.
مرحله سوم
حالا یک کاسه جدید میگیریم و مواد میانی را با هم مخلوط میکنیم تا به شکل خمیر درآید. این خمیر را بین دو کیسه فریزر قرار میدهیم و به ضخامت ۱ میلیمتر باز میکنیم. بعد از استراحت خمیر، آن را به برشهایی دایرهای شکل میزنیم.
مرحله چهارم
برای لایه مغزی نیز با همان کاتر دایرهای برش میزنیم. سپس شکل شیرینی را به صورت صدف درمیآوریم و مواد میانی را داخل آن قرار میدهیم. فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم و در کف سینی فر کاغذ روغنی میگذاریم.
مرحله پنجم
کمی روغن روی کاغذ میمالیم و شیرینیها را درون آن میچینیم. سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر با همان دما میگذاریم تا بپزد. در این حین، یک قابلمه بر میداریم و شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط میگذاریم تا بجوشد و شکر کاملاً حل شود.
مرحله ششم
سپس جوهر لیمو را به مخلوط اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. زمانی که شربت آماده شد، آن را کنار میگذاریم تا کاملاً سرد شود. در نهایت، شیرینیها را در ظرف سرو میچینیم و شربت سرد شده را روی آنها میریزیم.