مواد لازم و آموزش شیرینی رویال بادام خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی رویال بادام
شیرینی رویال بادام یکی از شیرینیهای خوشمزه و ساده است که در کشورهای مختلف درست میشود. در اینجا طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم، پس با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد سفید | ۳۰۰ گرم |
پودر بادام | ۵۰ گرم |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
شکر دانه ریز | ¼ لیوان |
بادام | به مقدار کافی |
روغن قنادی | ۱۲۵ گرم |
آموزش شیرینی رویال بادام
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی رویال بادام، ابتدا روغن قنادی و شکر را داخل یک کاسه مناسب میریزیم. سپس با همزن برقی به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم تا مخلوط سفید و پفکی شود.
مرحله دوم
حالا پودر بادام و پودر هل را به مخلوط روغن اضافه میکنیم و دوباره با همزن هم میزنیم تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند. سپس آرد را از الک رد میکنیم و ۳ بار الک میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، آرد را کمکم (در ۳ نوبت) به مخلوط روغن اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم میزنیم. سپس روی کاسه را میپوشانیم و میگذاریم ۱ ساعت در یخچال استراحت کند.
مرحله چهارم
بعد از یک ساعت، خمیر را از یخچال بیرون میآوریم و روی سطح کار یک کیسه فریزر میگذاریم. خمیر را روی کیسه قرار داده و دوباره آن را با کیسه پوشش میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، خمیر را با وردنه به قطر ۱ سانتیمتر باز میکنیم و با قالب دلخواه برش میزنیم. سپس فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و منتظر میمانیم تا گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و شیرینیهای برشزده را در سینی قرار میدهیم.
مرحله ششم
حالا روی هر شیرینی یک بادام برای تزئین قرار میدهیم و سینی را در طبقه وسط فر میگذاریم. اجازه میدهیم به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه پخته شوند. بعد از این زمان، سینی را از فر بیرون میآوریم.
مرحله هفتم
در نهایت، بدون اینکه به شیرینیها دست بزنیم، آنها را بگذارید تا کاملاً خنک شوند. سپس شیرینیها را در ظرف مورد نظر قرار میدهیم و شیرینی رویال بادام را به همراه چای زعفرانی سرو میکنیم. نوش جان.