مواد لازم و آموزش شیرینی رویال شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش شیرینی رویال شکلاتی
شیرینی رویال شکلاتی یکی از شیرینیهای خوشمزهای است که میتوان در شب عید درست کرد. این شیرینی به راحتی با مواد سادهای که در خانه داریم تهیه میشود و در فر پخته میشود. این شیرینیها ترد و خوشمزه هستند و به صورت دوتایی درست میشوند که بین آنها کرمفیل یا مارمالاد آلبالو قرار میگیرد. این شیرینیها بسیار نازک هستند و با این مواد اولیه حدود ۷۶ شیرینی دوتایی به دست میآید. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله شیرینی رویال شکلاتی، تا انتها با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی رویال شکلاتی | |
کره نرم | ۱۳۰ گرم |
روغن جامد | ۷۰ گرم |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سفید | ۳۵۰ گرم |
پودر کاکائو | ۳۰ گرم |
بکینگ پودر | یک چهارم قاشق چای خوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
کرمفیل شیری و شکلاتی | در صورت دلخواه |
شکلات و پرک بادام و پودر پسته | جهت تزیین به مقدار لازم |
آموزش شیرینی رویال شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه این شیرینی خوشمزه با طعم شکلاتی، ابتدا یک کاسه مناسب بردارید. سپس کرهای که نیم ساعت قبل از یخچال خارج کردهاید و نرم شده است را با پودر قند درون کاسه بریزید.
مرحله دوم
حالا با همزن برقی، مواد را حدود ۱۰ دقیقه بزنید تا کاملا کرمی و حجیم شود. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره به مدت ۳ دقیقه با همزن بزنید. در یک کاسه دیگر، آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
این مخلوط را سه بار الک کنید. سپس به آرامی این مواد را به مایه اصلی اضافه کرده و با همزن بزنید. در انتها، همزن را خاموش کنید و خمیر را با دست مخلوط کنید. نیازی به ورز دادن خمیر نیست. خمیر را داخل نایلون قرار دهید.
مرحله چهارم
این خمیر را به مدت دو ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از اینکه خمیر در یخچال استراحت کرد، خمیر را بین دو پلاستیک گذاشته و با وردنه به ضخامت ۳ میلیمتر باز کنید و با کاتر برش بزنید.
مرحله پنجم
اگر میخواهید بدون کرمفیل استفاده کنید، بهتر است که ضخامت را بیشتر کنید.
“““html
در ابتدا باید کاتر را آماده کنیم. حالا سینی فر را برداشته و کف آن را کاملاً با کاغذ روغنی میپوشانیم. سپس شیرینیها را با فاصله مناسب درون سینی فر میچینیم.
مرحله ششم
شیرینیها را در فر که دماش ۱۸۰ درجه سانتیگراد است، به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم تا پخته شوند. روی شیرینیها نرم میماند. در خلال پخت، کمی سینی فر را تکان میدهیم؛ اگر شیرینیها از سینی جدا شدند، یعنی آمادهاند.
مرحله هفتم
نکتهای که باید به آن توجه کنید این است که اگر شیرینیها بیش از حد در فر بمانند، خشک میشوند. بعد از اینکه پخت کامل شد، سینی را از فر خارج کرده و بگذارید کمی از دما بیفتد و خنک شود.
مرحله هشتم
در آخرین مرحله، بین شیرینیها کمی کرمفیل میریزیم و به دلخواه تزیین میکنیم. میتوانید به جای کرمفیل، از مارمالاد آلبالو یا مارمالاد سیب هم استفاده کنید. سپس شیرینیها را در ظرف مناسبی میچینیم و سرو میکنیم.