مواد لازم و آموزش شیرینی زعفرانی بدون فر خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی زعفرانی بدون فر
شیرینی زعفرانی یکی از شیرینی هایی است که معمولاً در شب عید تهیه میشود. این شیرینی را میتوان با مواد ساده درست کرد و طعمی خوشمزه دارد. در این دستور دو روش برای تهیه شیرینی ارائه شده است. روش اول بدون فر است و میتوان آن را روی اجاق گاز درست کرد. در انتها، روش پخت با فر نیز آورده شده است.
مواد لازم شیرینی زعفرانی | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
هل سابیده شده | ۱ قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ½ قاشق چای خوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذا خوری |
آرد | ۲ لیوان |
پودر قند | دو سوم لیوان |
کره یا روغن قنادی | ۱۵۰ گرم |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
دستور پخت شیرینی زعفرانی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی زعفرانی، یک کاسه بگذارید. داخل کاسه، کره، وانیل و پودر قند را بریزید و به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا یکدست و کرمی رنگ شود. سپس تخممرغ را اضافه کنید و به همراه هل و زعفران مخلوط کنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند.
مرحله دوم
حالا آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. کمی ورز دهید تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد. سپس روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید.
مرحله سوم
بعد از آن، با قالب شکل دهید. کاغذ روغنی را در کف یک قالب بگذارید و کمی آن را چرب کنید. شیرینیها را داخل قالب بچینید. یک زرده تخممرغ و کمی زعفران را در یک کاسه مخلوط کرده و با برس روی شیرینیها بمالید.
مرحله چهارم
سپس مغزیجات را روی شیرینیها بپاشید. یک قابلمه بزرگتر از قالب پیدا کنید و یک پایه استیل یا کاسه را درون آن قرار دهید. قابلمه را به مدت ۲۰ دقیقه روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.
مرحله پنجم
حالا قالب را داخل قابلمه بگذارید و در آن را به مدت ۲۰ دقیقه بپوشانید تا شیرینیها بپزند و زیر آنها طلایی شود. همچنین میتوانید شیرینیها را در سینی فر، که در آن کاغذ روغنی گذاشتهاید، بچینید.
مرحله ششم
در آخر، فر را از قبل به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید و شیرینیها را به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد بپزید تا زیر آنها طلایی شود. بعد از پخت، بگذارید قالب یا سینی فر خنک شود و سپس شیرینیها را از قالب جدا کنید.