آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی زیپوله خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی زیپوله

زیپوله یکی از شیرینی‌های سنتی و قدیمی ایتالیاست که شباهت زیادی به پیراشکی‌های فوری دارد. در ادامه قدم به قدم طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را با هم آموزش می‌دهیم.

مواد لازم شیرینی زیپوله
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۲٫۵ قاشق چایخوری
شکر ¼ پیمانه
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۲۰۰ گرم
وانیل ¼ قاشق چایخوری
پودر قند به مقدار کافی
روغن به مقدار کافی

آموزش شیرینی زیپوله

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی خوشمزه زیپوله، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با پنیر ماسکارپونه و وانیل داخل یک کاسه می‌ریزیم. سپس با همزن برقی خوب مخلوط می‌کنیم تا همه مواد یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله، آرد را دو بار الک می‌کنیم تا کاملاً نرم و یکدست شود. سپس آرد را به همراه شکر و بکینگ پودر به مخلوط قبلی اضافه می‌کنیم و با لیسک آرام هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند و مخلوط غلیظی به دست آید.

مرحله سوم

حالا یک ظرف گود مانند شیر داغ کن را روی حرارت قرار می‌دهیم و به اندازه‌ای روغن اضافه می‌کنیم که شیرینی‌ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور شوند. اجازه می‌دهیم روغن با حرارت ملایم خوب داغ شود.

مرحله چهارم

برای سرخ کردن شیرینی‌ها، اول قاشق را در روغن می‌زنیم تا چرب شود، سپس از مایه شیرینی برمی‌داریم و در روغن می‌اندازیم. شیرینی‌ها بعد از سرخ شدن حالتی پف کرده و خوشمزه پیدا می‌کنند.

مرحله پنجم

بعد از اینکه یک سمت شیرینی‌ها سرخ شد، به آرامی آنها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر هم طلایی شود. در نهایت، شیرینی‌های سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی یک توری فلزی می‌گذاریم تا روغن اضافیشان گرفته شود.

مرحله ششم

اگر توری فلزی نداشتیم، می‌توانیم شیرینی‌ها را روی دستمال حوله‌ای بگذاریم تا روغن آنها گرفته شود. در آخر، شیرینی‌ها را در یک ظرف مناسب می‌چینیم و با پودر قند رویشان را تزئین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا