آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی سابله مربایی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی سابله مربایی

شیرینی سابله مربایی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و ساده کشور فرانسه است که با دستورهای مختلفی تهیه می‌شود. در ادامه، همراه با سایت رضیم به آموزش کامل و مرحله به مرحله شیرینی سابله مربایی می‌پردازیم.

مواد لازم شیرینی سابله مربایی
آرد قنادی ۲۰۰ گرم
نشاسته سیب زمینی ۵۰ گرم
پودر قند ۷۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
کره سرد ۱۲۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
مارمالاد یا نوتلا به مقدار کافی

آموزش شیرینی سابله مربایی

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی سابله مربایی خوشمزه، ابتدا آرد و نشاسته سیب زمینی را داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با هم ترکیب می‌کنیم. سپس پودر قند، بکینگ پودر و کره که به تکه‌های کوچک خرد شده است را به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا شبیه شن ریزه شوند، سپس زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را اضافه می‌کنیم و همه مواد را مخلوط می‌کنیم تا یک خمیر نرم و یکدست به دست بیاید.

مرحله سوم

خمیر آماده را در یک نایلون پیچیده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کند. بعد از این مدت، روی سطح کار کمی آرد می‌پاشیم و خمیر را روی آن قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

حالا با استفاده از وردنه خمیر را به ضخامت نیم سانتی‌متر باز می‌کنیم و با کاتر دلخواه آن را قالب می‌زنیم. سپس با سر ماسوره ساده، وسط نصف شیرینی‌ها را سوراخ می‌کنیم تا جا برای ریختن مارمالاد داشته باشیم.

مرحله پنجم

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و می‌گذاریم گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و شیرینی‌های قالب زده شده را با احتیاط در سینی قرار می‌دهیم تا شکل آنها خراب نشود.

مرحله ششم

سینی را به فر منتقل کرده و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند. بعد از این مدت، شیرینی‌ها را از فر خارج می‌کنیم و می‌گذاریم خنک شوند، سپس بین هر دو شیرینی کمی مارمالاد می‌ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله کمی شیرینی‌ها را به هم فشار می‌دهیم تا به هم بچسبند، سپس سوراخ‌های روی شیرینی‌ها را با مارمالاد یا نوتلا پر می‌کنیم. در پایان شیرینی‌ها را در یک ظرف زیبا می‌چینیم و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا