مواد لازم

مواد لازم و آموزش شیرینی ساق عروس بدون فر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی ساق عروس بدون فر

شیرینی ساق عروس یکی از شیرینی‌های معروف و سنتی ایران است. در این آموزش یاد می‌گیریم که چگونه این شیرینی را بدون استفاده از فر درست کنیم. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق طرز تهیه شیرینی ساق عروس بدون فر، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی ساق عروس بدون فر
آرد قنادی ۲ پیمانه
کره ۱ پیمانه
پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
مغز گردو ½ پیمانه

آموزش شیرینی ساق عروس بدون فر

مرحله اول

برای شروع درست کردن شیرینی ساق عروس، ابتدا کره را داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با استفاده از همزن آن را هم می‌زنیم تا نرم و لطیف شود. سپس پودر قند را به کره اضافه کرده و به مدت دو دقیقه دیگر همزن را روشن می‌کنیم تا خوب مخلوط شوند.

مرحله دوم

در همین حال، آرد را با پودر هل مخلوط کرده و دو تا سه بار الک می‌کنیم. سپس این مخلوط آرد را به آرامی به مخلوط کره اضافه کرده و با یک لیسک هم می‌زنیم تا یک خمیر نرم و لطیف به دست بیاید.

مرحله سوم

اکنون خمیر به دست آمده را درون یک نایلون گذاشته و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کند. بعد از این مدت، خمیر را از یخچال خارج کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در دمای محیط می‌گذاریم.

مرحله چهارم

حالا از خمیر به اندازه یک گردو برمی‌داریم و آن را به شکل دوک یا گرد در می‌آوریم. این کار را برای تمام خمیر انجام می‌دهیم. سپس برای درست کردن یک فر ساده، یک قابلمه مناسب را روی شعله ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

پس از ۱۰ دقیقه که قابلمه گرم شد، دو لایه کاغذ روغنی درون آن می‌گذاریم و سپس خمیرهای شکل‌دار را به آرامی درون قابلمه می‌چینیم. بعد یک دم‌کنی روی در قابلمه می‌گذاریم.

مرحله ششم

زمان پخت شیرینی‌ها به نوع حرارت زیر قابلمه و جنس آن بستگی دارد. پس از گذشت ۲۵ دقیقه، شیرینی‌ها را بررسی می‌کنیم و اگر خوب پخته بودند، آنها را از حرارت جدا کرده تا سرد شوند. سپس می‌توانیم با پودر قند تزئین کرده و سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا