مواد لازم و آموزش شیرینی سه آرد خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی سه آرد
شیرینی سه آرد یک شیرینی ساده ولی بسیار خوشمزه و مغذی است. چون از ترکیب سه نوع آرد درست میشود، برای سلامتی مفید است و مقوی است. این شیرینی شبیه حلوا است، ولی در روش پخت آن تفاوتهایی وجود دارد. نیاز به فر ندارد و فقط روی حرارت مستقیم گاز پخته میشود. شما میتوانید این شیرینی را در قالبهای کوچک شکلاتی بریزید و بعد در یخچال بگذارید تا فرم بگیرد. مثل حلوا، در این شیرینی هم آرد را تفت میدهیم که باعث میشود طعم خاصی پیدا کند و مخصوصاً برای کودکان و نوجوانان مفید باشد.
مواد لازم شیرینی سه آرد | |
آرد قنادی | ۱۱۰ گرم |
آرد برنج | ۸۰ گرم |
آرد نخودچی | ۹۰ گرم |
پودر قند | ۱۱۰ گرم |
هل آسیاب شده | ۱ قاشق چای خوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
روغن جامد یا مایع | ۱ قاشق غذا خوری |
زعفران غلیظ دم کرده | ۱ قاشق غذا خوری |
گلاب | یک پنجم لیوان |
دستور پخت شیرینی سه آرد
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی سه آرد، در ابتدا آرد قنادی را الک میکنیم. سپس یک تابه را روی حرارت میگذاریم و آرد را با حرارت ملایم تفت میدهیم تا خامی آن گرفته شود.
مرحله دوم
حدود ۱۰ دقیقه تفت دادن کافی است. حالا آرد برنج و آرد نخودچی را به آن اضافه میکنیم و ۵ دقیقه دیگر تفت میدهیم تا خامی این آردها هم گرفته شود. بعد از روی حرارت برمیداریم و دوباره آردها را الک میکنیم.
مرحله سوم
سپس دوباره محتویات را به تابه برمیگردانیم و روی حرارت میگذاریم. این بار کره و روغن مایع را به مخلوط اضافه میکنیم و ۵ دقیقه دیگر هم آردها را با کره و روغن تفت میدهیم. در این مرحله، هل و پودر قند را با هم الک کرده و به مخلوط سه آرد اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
سپس دوباره ۲ دقیقه دیگر تفت میدهیم. زیر گاز را خاموش میکنیم. بعد از تهیه زعفران، آن را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس به آرامی گلاب را اضافه میکنیم. نباید گلاب را یکجا اضافه کنیم چون باعث شل شدن مخلوط میشود.
مرحله پنجم
کمکم گلاب را اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا خمیر به هم بچسبد و آماده شود. سپس آن را در قالب میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا شیرینی خودش را بگیرد. بعد از آن میتوانیم شیرینی را از قالب جدا کرده و در ظرف مناسبی سرو کنیم.