آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی سه آرد خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی سه آرد

شیرینی سه آرد یک شیرینی ساده ولی بسیار خوشمزه و مغذی است. چون از ترکیب سه نوع آرد درست می‌شود، برای سلامتی مفید است و مقوی است. این شیرینی شبیه حلوا است، ولی در روش پخت آن تفاوت‌هایی وجود دارد. نیاز به فر ندارد و فقط روی حرارت مستقیم گاز پخته می‌شود. شما می‌توانید این شیرینی را در قالب‌های کوچک شکلاتی بریزید و بعد در یخچال بگذارید تا فرم بگیرد. مثل حلوا، در این شیرینی هم آرد را تفت می‌دهیم که باعث می‌شود طعم خاصی پیدا کند و مخصوصاً برای کودکان و نوجوانان مفید باشد.

مواد لازم شیرینی سه آرد
آرد قنادی ۱۱۰ گرم
آرد برنج ۸۰ گرم
آرد نخودچی ۹۰ گرم
پودر قند ۱۱۰ گرم
هل آسیاب شده ۱ قاشق چای خوری
کره ۱۰۰ گرم
روغن جامد یا مایع ۱ قاشق غذا خوری
زعفران غلیظ دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
گلاب یک پنجم لیوان

دستور پخت شیرینی سه آرد

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی سه آرد، در ابتدا آرد قنادی را الک می‌کنیم. سپس یک تابه را روی حرارت می‌گذاریم و آرد را با حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا خامی آن گرفته شود.

مرحله دوم

حدود ۱۰ دقیقه تفت دادن کافی است. حالا آرد برنج و آرد نخودچی را به آن اضافه می‌کنیم و ۵ دقیقه دیگر تفت می‌دهیم تا خامی این آردها هم گرفته شود. بعد از روی حرارت برمی‌داریم و دوباره آردها را الک می‌کنیم.

مرحله سوم

سپس دوباره محتویات را به تابه برمی‌گردانیم و روی حرارت می‌گذاریم. این بار کره و روغن مایع را به مخلوط اضافه می‌کنیم و ۵ دقیقه دیگر هم آردها را با کره و روغن تفت می‌دهیم. در این مرحله، هل و پودر قند را با هم الک کرده و به مخلوط سه آرد اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس دوباره ۲ دقیقه دیگر تفت می‌دهیم. زیر گاز را خاموش می‌کنیم. بعد از تهیه زعفران، آن را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس به آرامی گلاب را اضافه می‌کنیم. نباید گلاب را یکجا اضافه کنیم چون باعث شل شدن مخلوط می‌شود.

مرحله پنجم

کم‌کم گلاب را اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا خمیر به هم بچسبد و آماده شود. سپس آن را در قالب می‌ریزیم و در یخچال قرار می‌دهیم تا شیرینی خودش را بگیرد. بعد از آن می‌توانیم شیرینی را از قالب جدا کرده و در ظرف مناسبی سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا