آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی شاهپسند خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی شاهپسند

شیرینی شاهپسند یکی از شیرینی‌های محبوب است که به ویژه در شب عید تهیه می‌شود. درست کردن این شیرینی خیلی ساده است و با مواد اولیه راحتی قابل تهیه است. این شیرینی‌های کوچک و خوشمزه را می‌توان با شکلات ذوب‌شده و پودر بادام و پسته تزیین کرد تا برای مهمانی‌ها یا جشن‌ها مناسب باشد. همچنین، این شیرینی‌ها را می‌توان در یک ظرف در بسته به مدت یک ماه نگهداری کرد.

مواد لازم برای نیم کیلو شیرینی
آرد سفید ۱۰۰ گرم
آرد نخودچی ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
روغن جامد یا کره ۱۰۰ گرم (اگر از کره استفاده می‌کنید، ۱۳۰ گرم)
زرده تخم‌مرغ ۱ عدد
پودر هل نصف قاشق چای‌خوری

دستور پخت شیرینی شاهپسند

مرحله اول

برای تهیه شیرینی شاهپسند، ابتدا یک کاسه بگیرید و زرده تخم‌مرغ، پودر قند، پودر هل و روغن جامد را داخل آن بریزید. با همزن، این مواد را به مدت ۵ دقیقه با سرعت بالا هم بزنید تا مخلوطی روشن و سبک به دست آید.

مرحله دوم

حالا آرد سفید و آرد نخودچی را در یک ظرف جداگانه با هم مخلوط کرده و آن را الک کنید. سپس به آرامی این مخلوط آرد را به مواد تخم‌مرغی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیری به دست آید. خمیر باید به اندازه‌ای باشد که بتوانید آن را در دست فشار دهید و منسجم باشد.

مرحله سوم

بعد از آن، خمیر را سه بار از چرخ‌گوشت رد کنید تا نرم و لطیف شود. می‌توانید به جای چرخ‌کردن، خمیر را خوب ورز بدهید اما استفاده از چرخ‌گوشت راحت‌تر است. سپس خمیر را درون کیسه فریزر گذاشته و حدود یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید.

مرحله چهارم

سپس مقداری از خمیر را می‌توانید در نایلون باز کرده و برش دهید. اما بهتر است مقداری از خمیر را در دست گلوله کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس گلوله‌های خمیر را با فاصله روی سینی قرار دهید.

مرحله پنجم

در این مرحله، فر را به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سپس سینی را در فر گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. زمانی که شیرینی‌ها پخته شدند، آن‌ها را از فر بیرون آورده و بگذارید خنک شوند.

مرحله ششم

بعد از اینکه شیرینی‌ها به طور کامل خنک شدند، آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید. برای تزیین شیرینی‌ها، مقداری شکلات تخته‌ای را به روش بن ماری بر روی بخار آب ذوب کنید. سپس شکلات ذوب شده را روی شیرینی‌ها بریزید و آن‌ها را در پودر بادام، پسته و گل سرخ بغلتانید.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا