آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی شکرلمه خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی شکرلمه

شیرینی شکرلمه یکی از شیرینی‌های خوشمزه و سنتی کشور ترکیه است و می‌توان آن را با طعم‌های مختلف تهیه کرد. برای یادگیری کامل و گام به گام این شیرینی خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه شوید.

مواد لازم شیرینی شکرلمه
آرد ۲ لیوان
پودر شکر ½ لیوان
آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع به مقدار کافی
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
تخم خرفه ۱ قاشق چایخوری
شیر ۱ قاشق غذاخوری

آموزش شیرینی شکرلمه

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی شکرلمه به روش ترکی، ابتدا آرد، پودر شکر، آرد نخودچی و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس این مخلوط را دو بار الک کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.

مرحله دوم

حالا پودر هل را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید. سپس کم‌کم روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف درست شود. این خمیر باید نه خیلی سفت باشد و نه خیلی شل.

مرحله سوم

در این مرحله، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در همین حین، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید یا کمی روغن به آن بزنید.

مرحله چهارم

از خمیر به اندازه یک گردوی بزرگ بردارید و با دستان خود آن را گرد کنید. سپس آن را در سینی فر قرار دهید و با کف دست کمی فشار دهید تا شکل بگیرد.

مرحله پنجم

به همین ترتیب، تمام خمیر را شکل دهید و در سینی بچینید. سپس زعفران دم کرده را با کمی شیر ترکیب کنید و با یک برس روی خمیرها بزنید. در انتها، کمی تخم خرفه روی هر خمیر بپاشید.

مرحله ششم

حال سینی حاوی شیرینی‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند. وقتی اطراف شیرینی‌ها طلایی شد، آنها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند. سپس در ظرف دلخواه بچینید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا