مواد لازم و آموزش شیرینی شکر پاره خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه شیرینی شکر پاره
شیرینی شکر پاره یکی از شیرینیهایی است که در شب عید بسیار پخته میشود. برای تهیه این شیرینی نیاز به مواد سادهای است. این شیرینی خوشمزه و شیرین است و میتوان آن را در ظرفی دربسته به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کرد. به خاطر مزه لذیذش، این شیرینی میتواند در سفره افطار ماه رمضان نیز سرو شود. برای یادگیری نحوه تهیه شیرینی شکر پاره میتوانید ادامه مطلب را مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی شکر پاره | |
آرد سفید | دو و نیم پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد سمولینا | ۱ پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
کره | ۱۲۵ گرم |
پودر هل | نصف قاشق چای خوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای تهیه شربت | |
آب | ۲ پیمانه |
شکر | یک و نیم پیمانه |
پودر هل | ۱ قاشق چای خوری |
زعفران و گلاب | به مقدار لازم |
آب لیمو | ۱ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
زعفران دم کرده غلیظ | ۱ قاشق چای خوری |
آموزش شیرینی شکر پاره
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی خوشمزه شکر پاره، ابتدا در یک قابلمه آب، شکر، گلاب، زعفران و پودر هل را با هم مخلوط میکنیم تا به جوش بیاید. سپس آبلیمو را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم که به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد و غلیظ شود.
مرحله دوم
بعد از این که کمی خنک شد، آن را کنار میگذاریم. حالا یک کاسه برمیداریم و شکر، تخممرغ و وانیل را درون آن میریزیم. سپس با همزن برقی به مدت ۴ دقیقه میزنیم. کره نرم شده را که نیم ساعت قبل از یخچال بیرون آوردهایم نیز به مواد اضافه میکنیم.
مرحله سوم
سپس روغن و هل را به مخلوط اضافه کرده و دوباره با همزن میزنیم تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند. آرد سمولینا و بکینگ پودر را به این مواد اضافه کرده و با دور کند همزن میزنیم تا کاملاً مخلوط شوند. آرد گندم را چند مرحله به مواد اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا با استفاده از انگشت، خمیر را ورز میدهیم تا ترکیب شود و به دست نچسبد. مهم است که خمیر را زیاد ورز ندهید تا چرب نشود. نیازی به استراحت دادن خمیر نیست. کف سینی را با کاغذ روغنی میپوشانیم و با دست شیرینیها را فرم میدهیم.
مرحله پنجم
سپس با وردنه خمیر را پهن میکنیم. بعد با کاتر شیرینیها را برش میزنیم و با چنگال یا چاقو رویشان طرح میزنیم. حالا آنها را روی کاغذ روغنی قرار میدهیم. در یک کاسه زرده تخممرغ و زعفران را با هم مخلوط میکنیم و با آن روی شیرینیها رومال میکنیم.
مرحله ششم
فر را از قبل گرم میکنیم. سپس شیرینیها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد در فر قرار میدهیم تا بپزند. بعد از این که پختند، آنها را از فر بیرون میآوریم و در شربت سرد میریزیم. وقتی که شیرینیها شربت را به خود جذب کردند، از شربت خارج کرده و سرو میکنیم.