مواد لازم و آموزش شیرینی فلورنتینا خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی فلورنتینا
شیرینی فلورنتینا یکی از شیرینی های زیبا و محبوب بین المللی است که با مواد مختلفی درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی فلورنتینا، تا انتها با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی فلورنتینا | |
آرد | ۱ و ⅓ لیوان |
کره | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر قند | ۶۰ گرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
مواد روی شیرینی | |
خامه | ۱ قاشق غذاخوری |
خلال بادام | ۱ پیمانه |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۲۵ گرم |
آموزش شیرینی فلورنتینا
مرحله اول
برای شروع درست کردن شیرینی فلورنتینا، ابتدا کره و پودر قند را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه مخلوط کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا دوباره مواد را یک تا دو دقیقه مخلوط کنید تا همه چیز خوب ترکیب شود. سپس آرد را الک کرده و روی مخلوط بریزید. به آرامی مواد را با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا خمیر جمع شود.
مرحله سوم
پس از اینکه خمیر یکدست شد، آن را در یک نایلون بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. بعد از این مدت، خمیر را بین دو لایه نایلون قرار دهید و با وردنه باز کنید.
مرحله چهارم
خمیر را با قالب تارت برش میزنیم و خمیرهای برشزده را در قالبهای تارت قرار میدهیم و با چنگال در آنها چند سوراخ ایجاد میکنیم. در این مرحله، فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله پنجم
قالبهای تارت را در سینی فر قرار دهید و آنها را درون فر بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. در این فاصله، مواد روی تارتها را آماده میکنیم. برای این کار، کره، خامه و عسل را در یک قابلمه جمع کنید.
مرحله ششم
قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس خلال بادام را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه چیز ترکیب شود.
مرحله هفتم
پس از ۲۰ دقیقه، تارتها را از فر دربیاورید و روی هر کدام یک قاشق مرباخوری از مخلوط کره و بادام بریزید و آن را صاف کنید. وقتی تمام تارتها آماده شدند، دوباره سینی را در فر بگذارید.
مرحله هشتم
اجازه بدهید تارتها به مدت ۶ تا ۷ دقیقه دیگر بپزند. بعد از این زمان، سینی را از فر بیرون بیاورید و بگذارید تا تارتها خنک شوند. سپس آنها را از قالبها خارج کرده و روی ظرف مناسب بچینید.