مواد لازم و آموزش شیرینی فلوگر خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش شیرینی فلوگر
شیرینی فلوگر یکی از شیرینیهای محبوب برای شب عید است. تهیه این شیرینی بسیار آسان است و به مواد خاصی نیاز ندارد. این شیرینی خوشمزه و ساده به عنوان یک نوع شیرینی مغزدار شناخته میشود که معمولاً با ژله بریلو یا ژله مغزی پر میشود. شیرینی فلوگر به نوعی شیرینی خشک و مرطوب به شمار میآید و میتوان آن را در ظرفی دربسته برای یک ماه در فریزر نگهداری کرد. برای یادگیری طرز تهیه شیرینی فلوگر، تا انتهای مطلب با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی فلوگر | |
آرد | ۱۲۵ گرم |
پودر قند | ۵۰ گرم |
زرده تخممرغ | ۱ عدد |
کره گیاهی | ۱۰۰ گرم |
بکینگ پودر | نصف قاشق چایخوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
اسانس دلخواه | ۲ تا ۳ قطره |
ژله مغزی یا بریلو | نصف پیمانه |
پودر پسته یا ترافل | برای تزیین |
آموزش شیرینی فلوگر
مرحله اول
برای شروع، نیم ساعت قبل از اینکه بخواهید شیرینی را بپزید، کره را از یخچال بیرون بیاورید تا در دمای اتاق نرم شود. توجه داشته باشید که کره نباید آنقدر گرم شود که احساس گرما باشد.
مرحله دوم
در این مرحله، یک کاسه بردارید و زرده تخممرغ، نیمی از پودر قند، وانیل و اسانس را داخل آن بریزید. سپس با همزن مخلوط کنید تا مواد حجیم و روشن شوند. بعد از آن، باقیمانده پودر قند را به مخلوط اضافه کنید.
مرحله سوم آموزش شیرینی فلوگر
در این مرحله، با قاشق مواد را به خوبی هم بزنید. سپس کره نرم شده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا همه چیز یکنواخت شود. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مایه اضافه کنید.
مرحله چهارم
همه مواد را خوب مخلوط کنید تا خمیر به دست نچسبد. سپس خمیر را در همان کاسه قرار داده و آن را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند. یک کاغذ روغنی بردارید و روی سطح کار خود قرار دهید.
مرحله پنجم
خمیر را روی کاغذ روغنی بگذارید و یک کاغذ دیگر روی آن قرار دهید. سپس با وردنه خمیر را به قطر تقریبی ۳ میلیمتر باز کنید. بعد از باز کردن، کاغذ رویی را بردارید و با کاتر گل پنج پر، خمیر را قالب بزنید.
مرحله ششم آموزش شیرینی فلوگر
سپس بر روی همان کاغذ روغنی قرار داده و درون فریزر بگذارید تا…
“`
اکنون ۵ دقیقه به شیرینی ها استراحت میدهیم تا کاملا خنک شوند. سپس، قالبهای کوچک مافین یا تارت را برداشته و کف آنها را با کاغذ روغنی میپوشانیم. حالا خمیر را از فریزر بیرون میوریم و درون این قالبها میریزیم.
مرحله هفتم
فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم. سپس قالبها را داخل فر گذاشته و اجازه میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند تا لبههای شیرینی کمی طلایی رنگ شود. بعد از این زمان، قالبها را از فر خارج کرده و میگذاریم تا خنک شوند.
مرحله هشتم
پس از آنکه شیرینیها سرد شدند، به آرامی آنها را از قالب خارج کرده و داخلشان را با بریلو یا ژله پر میکنیم. سپس روی آنها را با ترافل یا پودر پسته تزئین مینماییم. این شیرینیها را میتوانید به مدت ۱۵ روز در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری کنید.