مواد لازم و آموزش شیرینی قهوه خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی قهوه
شیرینی قهوه یکی از شیرینیهای ساده و خوشمزه بینالمللی است که معمولاً با نوشیدنیهای گرم سرو میشود. برای یادگیری روش تهیه کامل و مرحله به مرحلهی این شیرینی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی قهوه | |
آرد قنادی | ۱۵۰ گرم |
آرد برنج | ۵۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۲۰ گرم |
پودر قند | ۶۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ۱۲۵ گرم |
قهوه دم کرده یا قهوه فوری | ۴ قاشق غذاخوری |
آموزش شیرینی قهوه
مرحله اول
برای شروع تهیه شیرینی قهوه، کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج میکنیم تا در دمای محیط نرم شود.
مرحله دوم
کره نرم شده را در یک کاسه میریزیم، سپس پودر قند را الک کرده و روی کره میریزیم. با همزن برقی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم میزنیم تا کاملاً سفید و خامهای شود.
مرحله سوم
زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده و به همراه قهوه دمکرده یا قهوه فوری به مخلوط کره اضافه میکنیم و با همزن برقی به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم میزنیم تا مواد خوب مخلوط شوند.
مرحله چهارم
آرد برنج و نشاسته ذرت را الک کرده و به مخلوط قبلی اضافه میکنیم؛ سپس با قاشق هم میزنیم تا همه مواد خوب ترکیب شوند. بعد از آن، آرد را الک کرده و این کار را ۳ بار تکرار میکنیم.
مرحله پنجم
آرد را کمکم به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. سپس خمیر را در یک کیسه فریزر قرار داده و با وردنه باز میکنیم. اجازه میدهیم در یخچال استراحت کند.
مرحله ششم
پس از ۳۰ دقیقه، خمیر را از یخچال خارج کرده و فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم شود. سپس روی سطح کار را با کیسه فریزر میپوشانیم.
مرحله هفتم
حالا خمیر را روی سطح کار قرار میدهیم و با وردنه به ضخامت ۱ سانتیمتر باز میکنیم. سپس با کاتر به شکلهای دلخواه برش میزنیم و سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله هشتم
شیرینیها را در سینی قرار داده و سینی را در وسط فر قرار میدهیم. اجازه میدهیم شیرینیها به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزند. سپس سینی را از فر خارج میکنیم.
مرحله نهم
در نهایت اجازه میدهیم شیرینیها بدون اینکه به آنها دست بزنیم، کاملاً خنک شوند. سپس آنها را در ظرف دلخواه قرار میدهیم و با چای زعفرانی تازه دم سرو میکنیم. نوش جان!