مواد لازم و آموزش شیرینی لب دلبر خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش شیرینی لب دلبر
شیرینی لب دلبر یکی از شیرینیهای سنتی کشور ماست و با طعمهای مختلفی درست میشود. برای دیدن آموزش کامل شیرینیپزی و مراحل تهیه شیرینی لب دلبر، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی لب دلبر |
|
آرد | ۴ پیمانه |
آب ولرم | ۲۰۰ میلیلیتر |
کره | ۱۲۵ گرم |
زرده تخممرغ | ۲ عدد |
سفیده تخممرغ | ۱ عدد |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
نشاسته ذرت | به مقدار کافی |
شربت بار | به مقدار کافی |
آموزش شیرینی لب دلبر
مرحله اول
برای تهیه شیرینی لب دلبر خوشمزه، ابتدا آرد را در یک الک ریخته و آن را در یک کاسه بزرگ الک میکنیم. سپس نمک، پودر هل، بکینگ پودر و شکر را به کاسه اضافه میکنیم و با استفاده از لیسک خوب مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
بعد از این، کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری ذوب میکنیم. پس از اینکه کاملا ذوب شد، آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود. سپس کره خنک شده را به کاسه اضافه کنید به همراه زردههای تخممرغ.
مرحله سوم
در این مرحله، مواد داخل کاسه را با نوک انگشتان خود مخلوط میکنیم تا آرد به حالت خرده نان درآید. مهم است که خمیر را ورز ندهید فقط کافی است مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
“““html
کردن مواد با نوک انگشت انجام دهید تا مواد روغن نیندازند.
مرحله چهارم
وقتی که آرد به شکل خردهنان درآمد، به خاطر اینکه آردها آب را به صورت متفاوت جذب میکنند، باید آب را به آرامی به کاسه اضافه کرده و با نوک انگشت ورز دهید. وقتی که خمیری نرم و یکدست به دست آمد، دیگر نیازی به اضافه کردن آب نیست.
مرحله پنجم
در این مرحله باید مواد را با نوک انگشت یا مشت به مدت ۲ تا ۳ دقیقه ورز دهیم تا خمیر یکدست شود. مهم است که خمیر را با کف دست ورز ندهید چون باعث میشود روغن بیفتد. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید.
مرحله ششم
حالا اجازه دهید خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای اتاق استراحت کند. بعد از استراحت، روی سطح کار را با نشاسته ذرت بپوشانید و خمیر را روی آن قرار دهید. کمی نشاسته ذرت هم روی آن بپاشید.
مرحله هفتم
خمیر را با وردنه به شکل مستطیل و با ضخامت نازک باز کنید. کمی نشاسته ذرت روی آن بپاشید و سپس آن را تا کنید. برای تا کردن، یک سمت خمیر را تا وسط خم کنید و پس از آن کمی نشاسته ذرت روی آن بپاشید.
مرحله هشتم
حالا سمت دیگر خمیر را تا انتها تا کنید و دوباره روی آن نشاسته ذرت بپاشید. برای تا کردن سوم، یک سمت خمیر را روی سمت دیگر قرار دهید و باز هم مقداری نشاسته ذرت روی آن بریزید.
مرحله نهم
بعد از پخش شدن نشاسته ذرت، خمیر را در کیسه فریزر بگذارید و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در خنکترین جای محیط استراحت کند. بعد از این زمان، روی سطح کار را با نشاسته ذرت بپوشانید.
مرحله دهم
خمیر را روی سطح کار بگذارید و دوباره کمی نشاسته ذرت روی آن بپاشید. سپس با وردنه خمیر را به صورت نازک باز کنید. بعد از آن با استفاده از یک کاتر لب چینی، در فواصل نزدیک به هم برش بزنید.
مرحله یازدهم
برای درست کردن شیرینیها به ۳ لایه خمیر نیاز داریم. در این مرحله، یک لایه از خمیر بردارید و نوک انگشت خود را به سفیده تخممرغ آغشته کنید، سپس آن را در وسط خمیر بمالید.
مرحله دوازدهم
حالا دوباره یک لایه خمیر بردارید و روی لایه قبلی قرار دهید. سپس مرکز خمیر را با سفیده تخممرغ آغشته کرده و لایه آخر را روی آن قرار دهید. کمی فشار دهید تا لایهها به هم بچسبند.
مرحله سیزدهم
توجه داشته باشید که لبههای خمیر به صورت مرتب روی هم قرار بگیرند. سپس خمیر را از وسط تا کنید و با چنگال مرکز آن را فشار دهید تا لایهها به هم بچسبند و در روغن باز نشوند.
مرحله چهاردهم
به همین ترتیب، بقیه خمیرها را آماده کنید و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم بگذارید. روغن مایع را اضافه کنید تا شیرینیها در آن شناور بمانند و اجازه دهید روغن خوب گرم شود.
مرحله پانزدهم
وقتی روغن خوب گرم شد، خمیرها را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید کاملاً سرخ شوند. وقتی شیرینیها کاملاً طلایی شدند، آنها را از قابلمه خارج کنید و بلافاصله به شربت بار اضافه نمایید.
مرحله شانزدهم
در نهایت، اجازه دهید شیرینیها به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در شربت بار بمانند تا شهد به خورد آنها برود. بعد از این زمان شیرینیها را از شهد خارج کرده و روی توری قرار دهید تا شهد اضافیشان خارج شود. نوش جان.