آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی لندو خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی لندو

شیرینی لندو یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های سنتی زابل است که با طعم‌های متفاوتی تهیه می‌شود. برای یادگیری دستور پخت کامل شیرینی لندو، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی لندو
خرما ۵۰۰ گرم
گندم ۶۰۰ گرم
کنجد به مقدار کافی

آموزش شیرینی لندو

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی لندو، اول از همه گندم‌ها را می‌شوییم و بعد در یک کاسه آب قرار می‌دهیم. اجازه می‌دهیم گندم‌ها به مدت ۲ ساعت در آب بمانند تا خیس شوند. در این مدت، آب را ۳ بار عوض می‌کنیم.

مرحله دوم

بعد از ۲ ساعت، گندم‌ها را در آبکش می‌ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود. سپس یک پارچه تمیز روی سطح کار می‌گذاریم و گندم‌ها را روی آن پخش می‌کنیم تا آبشان کشیده شود.

مرحله سوم

در این مرحله، یک تابه روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا گرم شود. وقتی تابه گرم شد و گندم‌ها مرطوب هستند، آن‌ها را در تابه می‌ریزیم و مداوم هم می‌زنیم.

مرحله چهارم

حالا هسته‌های خرما را جدا کرده و آن‌ها را در یک کاسه می‌ریزیم. با استفاده از گوشت‌کوب، خرما را می‌کوبیم تا خوب له شود. وقتی بوی خامی گندم از بین رفت و خوب برشته شد، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله پنجم

گندم داغ را به خرما له‌شده اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار داده و کنجد را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا کنجدها برشته شوند.

مرحله ششم

کنجد را بعد از برشته شدن به مخلوط خرما اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس این مخلوط را در یک سینی مناسب می‌ریزیم و پخش می‌کنیم. بعد یک جسم سنگین روی آن می‌گذاریم.

مرحله هفتم

اجازه می‌دهیم جسم سنگین به مدت ۱۲ تا ۱۳ ساعت روی مواد شیرینی بماند. پس از این مدت، جسم سنگین را برمی‌داریم و مقداری از مخلوط را برمی‌داریم.

مرحله هشتم

در نهایت، شیرینی لندو را در دست به شکل گردویی فرم می‌دهیم و در ظرف مورد علاقه‌مان قرار می‌دهیم. این شیرینی خوشمزه را می‌توان با چای زعفرانی تازه دم سرو کرد. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا