آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی لوتکا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش درست کردن شیرینی لوتکا

شیرینی لوتکا یکی از انواع شیرینی‌های نرم و خوشمزه است که به‌طور معمول برای مهمانی‌ها و پذیرایی استفاده می‌شود. اگر می‌خواهید با مراحل مختلف درست کردن این شیرینی آشنا شوید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی لوتکا
آرد ۴ پیمانه
کره ۹۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ولرم ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
خمیر مایه فوری ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه کرم کاستارد
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
شکر ¼ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
“`html
مواد رومال
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل و کنجد به مقدار کافی

آموزش شیرینی لوتکا

مرحله اول

برای تهیه شیرینی لوتکای خوشمزه، ابتدا ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار، کره را از یخچال بیرون می‌آوریم تا به دمای محیط برسد و کاملاً نرم شود.

مرحله دوم

پس از این زمان، شکر، خمیر مایه و شیر را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با همزن برقی با سرعت بالا مخلوط می‌کنیم تا همه مواد خوب ترکیب شوند. سپس وانیل را به این مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط اضافه می‌کنیم و هم زدن را ادامه می‌دهیم تا مواد ترکیب شود. سپس آرد را کم کم به مخلوط اضافه می‌کنیم و همچنان هم می‌زنیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را روی میز کار می‌ریزیم و نمک را به آن اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم تا خمیر لطیف و یکدست به دست آید. در حین این کار، کمی آرد هم اضافه می‌کنیم و ورز می‌زنیم.

مرحله پنجم

پس از ۱۰ دقیقه ورز دادن، خمیر را به چونه تقسیم می‌کنیم، سپس روی خمیر و داخل کاسه کمی آرد می‌پاشیم و خمیر را در کاسه قرار می‌دهیم. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به آن اجازه می‌دهیم که به مدت ۱ ساعت استراحت کند.

مرحله ششم

حالا برای تهیه کرم کاستارد، تخم مرغ را همراه با شکر در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا مخلوط و یکدست شود. سپس شیر و وانیل را به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، مخلوط تخم مرغ را هم می‌زنیم و نشاسته ذرت را به آن اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا نشاسته خوب در شیر حل شود. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مدام هم می‌زنیم.

مرحله هشتم

به هم زدن کرم کاستارد ادامه می‌دهیم تا به غلظت برسد و رنگ بگیرد. سپس کرم کاستارد را از روی حرارت برمی‌داریم و روی آن را با کیسه فریزر می‌پوشانیم تا رویه نبندد و خنک شود.

مرحله نهم

پس از گذشت ۱ ساعت، خمیر را روی میز کار قرار می‌دهیم و ورز می‌دهیم تا پف آن گرفته شود. سپس خمیر را به ۲ قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم و هر دو را با وردنه به ضخامت نیم سانتی‌متر باز می‌کنیم.

مرحله دهم

حالا نیمی از کرم کاستارد را روی یکی از خمیرها می‌ریزیم و با لیسک به طور یکنواخت پخش می‌کنیم. سپس خمیر را رول کرده و به اندازه دلخواه برش می‌زنیم و باقی‌مانده کرم را روی خمیر دوم می‌ریزیم.

مرحله یازدهم

کرم را روی خمیر دوم می‌ریزیم و با لیسک پخش می‌کنیم تا تمام سطح خمیر را بپوشاند. سپس خمیر را با کاتر برش می‌زنیم و هر قسمت را رول می‌کنیم. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله دوازدهم

حالا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم که فر به طور کامل گرم شود. سپس شیرینی‌ها را با فاصله درون سینی قرار می‌دهیم.

“““html

مواد لازم و آموزش شیرینی لوتکا خانگی (مرحله به مرحله)

همه‌ی شیرینی‌ها را در سینی فر مرتب می‌کنیم و بعد روی آن‌ها را می‌پوشانیم تا به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنند.

مرحله سیزدهم

حالا بعد از این مدت، مواد رومال را آماده می‌کنیم. برای این کار، ابتدا تخم‌مرغ را در یک کاسه می‌ریزیم و با چنگال هم می‌زنیم تا خوب مخلوط و یکدست شود.

مرحله چهاردهم

حالا شیر را به تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا این دو ماده با هم ترکیب شوند. سپس با یک برس، مواد رومال را روی خمیرها می‌مالیم و کمی پودر نارگیل و کنجد روی آن‌ها می‌پاشیم.

مرحله پانزدهم

در این مرحله، سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر بپزند تا کاملاً پخته شوند. بعد از این زمان، سینی را از فر خارج می‌کنیم.

مرحله شانزدهم

در نهایت، یک ظرف مناسب انتخاب می‌کنیم و شیرینی‌های لوتکا را در آن قرار می‌دهیم. در آخر، می‌توانیم با پودر پسته روی شیرینی‌ها را تزئین کنیم و آن‌ها را همراه با چای زعفرانی سرو کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا