مواد لازم و آموزش شیرینی لگیمات خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی لگیمات
لگیمات یکی از شیرینیهای محلی و خوشمزه ایرانی است که طعمی شبیه به شیرینی بامیه دارد. این شیرینی خوشمزه از استان بوشهر گرفته شده است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش شیرینی لگیمات، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۸ نفر | |
آرد سفید | ۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیره خرما | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۱ پیمانه |
مایه خمیر | ۱ قاشق چایخوری |
نشاسته | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۲ پیمانه |
دستور پخت شیرینی لگیمات
مرحله اول
ابتدا آرد سفید را در یک کاسه بزرگ الک کنید و مایه خمیر را به آن اضافه کنید. سپس آرام آرام آب گرم را به مخلوط اضافه کنید و با یک قاشق خوب هم بزنید تا خمیری نرم درست شود. بعد از آماده شدن خمیر، روی کاسه را با سلفون بپوشانید.
مرحله دوم
پس از آن، یک دستمال روی کاسه بگذارید و خمیر را در کناری، در کنار بخاری یا جای گرم دیگر به مدت ۲ ساعت بگذارید تا استراحت کند و حجمش افزایش پیدا کند. سپس تخممرغ را در یک پیاله بشکنید و نشاسته را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم
وقتی خمیر مایه خوب ور آمد، آن را به مخلوط تخممرغ و نشاسته اضافه کنید و باز هم خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم بدست آید. سپس در یک قابلمه کوچک و عمیق، روغن را بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا روغن به آرامی داغ شود.
مرحله چهارم
خمیر را داخل یک قیف بریزید، و وقتی روغن داغ شد، قیف را فشار دهید تا خمیر به اندازه دلخواه به درون روغن بیافتد. با قیچی آن را ببرید تا خمیر در روغن سرخ شود. میتوانید به اندازهای که ظرف اجازه میدهد، خمیر را در روغن بریزید.
مرحله پنجم
لگیماتها را در روغن زیر و رو کنید تا تمامی قسمتهای آنها سرخ شود. شیره خرما را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا گرم شود. وقتی لگیماتها سرخ شدند، آنها را با کفگیر از روغن بیرون آورده و در شیره خرما بیندازید.
مرحله ششم
میتوانید بعد از بیرون آوردن لگیماتها از روغن، آنها را در یک صافی قرار دهید تا روغن اضافیشان خارج شود (یا با دستمال حولهای خشک کنید). اگر طعم شیره خرما را نمیپسندید، میتوانید آنها را در شربت غلیظ و سرد شده که زعفران دارد، غوطهور کنید.
مرحله هفتم
اجازه دهید لگیماتها به مدت ۳ دقیقه در شربت بمانند. سپس آنها را بیرون بیاورید و در یک صافی قرار دهید تا شیره اضافی از آنها خارج شود. در نهایت لگیماتها را در ظرف مورد نظر گذاشته و با پودر نارگیل تزیین کنید. نوش جان!
نکات آموزش لگیمات
آموزش لگیمات با بافت نرم
با این دستور، لگیمات شما کاملاً ترد و شکننده خواهد شد. اگر میخواهید لگیماتهای شما بافتی نرمتر داشته باشد، میتوانید نصف فنجان ماست چکیده به مخلوط اضافه کنید. اضافه کردن ماست، باعث نرم و لطیف شدن بافت لگیمات میشود.