آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی مادلن پرتقالی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه شیرینی مادلن پرتقالی

شیرینی مادلن پرتقالی یکی از شیرینی‌های راحت و خوشمزه فرانسوی است که معمولاً برای پذیرایی تهیه می‌شود. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای شیرینی مادلن پرتقالی
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۸۰ گرم
آرد ۸۰ گرم
پودر خمیر مایه (بکینگ پودر) ۳ گرم
پوست پرتقال رنده شده ۱ پرتقال متوسط
چای ارل گری ۶ گرم

طرز تهیه شیرینی مادلن پرتقالی

مرحله اول

برای شروع تهیه شیرینی مادلن پرتقالی، ابتدا کره را در یک قابلمه مناسب قرار می‌دهیم و آن را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا ذوب شود و رنگش قهوه‌ای شود. دقت کنید که کره نسوزد.

مرحله دوم

پس از اینکه کره قهوه‌ای شد، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و با استفاده از یک صافی، آن را صاف می‌کنیم تا یکدست شود. سپس اجازه می‌دهیم در دمای اتاق کاملاً خنک شود. در این مرحله، تخم مرغ‌ها را به همراه شکر در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله سوم

حالا مخلوط تخم مرغ و شکر را با همزن دستی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می‌زنیم تا رنگ آن روشن و کش‌دار شود. سپس آرد و پودر خمیر مایه را در یک کاسه می‌ریزیم و با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

مخلوط آرد را درون الک می‌ریزیم و سه بار الک می‌کنیم و سپس به آرامی در سه مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا همه مواد ترکیب و یکدست شوند. سپس پرتقال را شسته و با رنده ریز، پوست آن را رنده می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا پوست رنده شده پرتقال و چای ارل گری را به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم و مواد را هم می‌زنیم تا ترکیب شود. پس از آن، کره قهوه‌ای را به مخلوط دسر اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم.

مرحله ششم

حالا فر را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کاملاً گرم شود. سپس یک قالب مناسب انتخاب کرده و با مقداری روغن مایع آن را چرب کرده و کمی آرد می‌پاشیم.

مرحله هفتم

اکنون مایه شیرینی را درون قیف یکبار مصرف می‌ریزیم و دو سوم قالب را از مایه شیرینی پر می‌کنیم. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزند.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان، قالب را از فر خارج کرده و می‌گذاریم شیرینی‌ها کاملاً خنک شوند. سپس شیرینی‌ها را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر خود می‌چینیم و با چای زعفرانی سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا