آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی معمول خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شیرینی معمول

شیرینی معمول یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های مغزدار است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و قدم به قدم تهیه شیرینی معمول، با سایت آموزشی رضیم همراه شوید.

مواد لازم شیرینی معمول
کره ۱۰۰ گرم
پنیر ۴ قالب کوچک
پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
شیر خشک ۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آرد سفید ۱ لیوان
مواد لازم میانی
خرما به مقدار کافی
پودر دارچین به مقدار کافی
پودر هل به مقدار کافی

آموزش شیرینی معمول

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی معمول خوشمزه، در ابتدا ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار، کره و پنیر را از یخچال بیرون می‌آوریم تا به دمای اتاق برسند. سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم.

مرحله دوم

بعد از اینکه فر کاملا گرم شد، کره و پنیر را که به دمای اتاق رسیده‌اند، در یک کاسه می‌ریزیم و سپس پودر قند را الک کرده و به آن اضافه می‌کنیم. حالا با همزن برقی در دور تند آنها را خوب هم می‌زنیم تا مخلوطی یکنواخت به دست آید.

مرحله سوم

در این مرحله، شیر خشک را به همراه بیکینگ پودر و آرد درون الک ریخته و ۳ بار الک می‌کنیم. سپس به آرامی این مخلوط را به مواد قبلی اضافه کرده و با نوک انگشتان خود هم می‌زنیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی‌چسبد، تهیه شود.

مرحله چهارم

برای مواد میانی، هسته‌های خرما را جدا کرده و با پشت چنگال خوب له می‌کنیم. سپس کمی پودر دارچین و پودر هل به آن اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌نماییم.

“`

و هم می‌زنیم تا خرما به خوبی مخلوط و یکدست شود. حالا مقداری از خمیر را جدا می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، خمیر را در کف دست کمی باز می‌کنیم، سپس مقداری از مخلوط خرما را در وسط آن قرار می‌دهیم و دوباره خمیر را دور آن جمع می‌کنیم تا مواد داخلی پنهان شوند. حالا می‌توانیم به دلخواه روی خمیر مهر بزنیم و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانیم.

مرحله ششم

اگر مهر ندارید، می‌توانید خمیرها را به شکل گرد درست کنید و آنها را روی سینی فر بچینید. سپس با چنگال کمی روی آنها فشار می‌دهیم. در ادامه، سینی را در وسط فر قرار داده و اجازه می‌دهیم به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.

مرحله هفتم

بعد از آنکه این زمان گذشت، گریل را روشن می‌کنیم و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها به مدت ۱۰ دقیقه گریل شوند تا روی آنها طلایی و خوش رنگ شود. در نهایت، پس از اینکه شیرینی‌ها خنک شدند، آنها را در ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا