آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی موزائیکی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی موزائیکی

شیرینی موزاییکی یکی از شیرینی‌هایی است که برای شب عید درست می‌شود. این شیرینی را می‌توان با مواد ساده و بدون نیاز به فر تهیه کرد. این نوع شیرینی، خوشمزه و شکلاتی است و در یخچال نگهداری می‌شود. برای حفظ شکل شیرینی، بهتر است آن را هنگام سرو از قالب خارج کنید. اگر می‌خواهید طرز تهیه‌ی کامل و مرحله به مرحله شیرینی موزائیکی را بیاموزید، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای شیرینی موزائیکی
شکلات نیمی تلخ و نیمی شیری ۲۵۰ گرم
خامه صبحانه ۱ قوطی معادل ۲۰۰ میلی لیتر
شیر ۱ فنجان کمر باریک معادل ۱۲۰ میلی لیتر
بیسکوییت پتی بور ۲ بسته

آموزش شیرینی موزائیکی

مرحله اول

برای تهیه این شیرینی خوشمزه اول خامه و شیر را در یک قابلمه مناسب بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا مخلوط کمی داغ شود و شکلات بتواند در آن ذوب شود.

مرحله دوم

بعد از اینکه شیر و خامه داغ شد، حرارت را خاموش کنید و شکلات را به مخلوط اضافه کنید. بهتر است شکلات را خرد کنید تا سریع‌تر ذوب شود. همه را خوب هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب و مخلوط شود.

مرحله سوم

وقتی سس شکلاتی آماده شد، بیسکوییت‌ها را خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید از مغزهای مختلف مانند بادام، فندق و پسته نیز استفاده کنید. یک قالب بردارید و مواد را درون آن بریزید. می‌توانید از ظروف پلاستیکی هم بهره ببرید.

مرحله چهارم

قبل از ریختن مواد، داخل قالب را با کیسه فریزری یا سلفون بپوشانید. اگر می‌خواهید شیرینی‌ها بلندی داشته باشند، از قالب‌های عمیق‌تر و کوچک‌تر استفاده کنید. مخلوط را درون قالب بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا هوایی در مخلوط نماند و به شکل قالب درآید.

مرحله پنجم

سطح شیرینی را صاف کنید و قالب را به فریزر بگذارید. هنگامی که می‌خواهید سرو کنید، شیرینی را از قالب خارج کرده و به برش‌هایی کوچک تقسیم کنید و تزئین کنید. شیرینی باید ۳ تا ۴ ساعت در فریزر بماند تا سفت شود. برای تزئین روی شیرینی سفت شده می‌توانید از شکلات ذوب شده استفاده کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا