مواد لازم و آموزش شیرینی مینیاتوری خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش شیرینی مینیاتوری
شیرینی مینیاتوری یکی از انواع شیرینی است که میتوان برای شب عید تهیه کرد. بهخاطر اندازه کوچک این شیرینیها، به آنها مینیاتوری گفته میشود. این شیرینیها را میتوان در چهار طعم مختلف درست کرد و میشود آنها را به مدت یک ماه در ظرفی بسته در یخچال نگهداری کرد.
مواد لازم شیرینی مینیاتوری | |
روغن جامد | ۲۰۰ گرم |
روغن مایع | ۵۰ گرم |
پودر قند | ۳۰۰ گرم |
وانیل | یک هشتم چای خوری |
پودر پسته و پودر گردو | به میزان لازم |
پودر هل و پودر دارچین | از هر کدام ۱ قاشق چای خوری |
پودر بادام زمینی و بادام هندی | به مقدار لازم |
پودر زنجبیل | به مقدار لازم |
دستور پخت شیرینی مینیاتوری
مرحله اول
برای تهیه شیرینی مینیاتوری خوشمزه و خوشرنگ، ابتدا یک کاسه میگیریم. سپس روغن جامد را با همزن به مدت یک دقیقه میزنیم. بعد پودر قند و وانیل را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه دیگر هم میزنیم. سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست شود.
مرحله دوم
حالا آرد را کمکم اضافه میکنیم و با دست مخلوط مینماییم تا خمیری نرم و نچسب به دست درست کنیم. خمیر را به چهار قسمت تقسیم کرده و به یکی از آنها پودر کاکائو و به دیگری پودر گردو و دارچین میزنیم. به قسمت سوم هم پودر پسته و هل اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله به قسمت چهارم، پودر بادام درختی و زنجبیل و بادام هندی اضافه میکنیم. سپس خمیرها را بین دو تکه کاغذ روغنی به قطر نیم سانت به صورت کاملاً یکدست باز میکنیم. بعد با کاتر دلخواه آنها را برش میزنیم.
مرحله چهارم
کف سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و کمی با روغن چرب میکنیم. سپس شیرینیها را روی سینی میچینیم. فر را ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده و سپس سینی فر را داخل آن میگذاریم و به مدت ۲۰ دقیقه با همان دما میپزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیرهای مخلوط نیاز به رومال ندارند، اما برای خمیر ساده، زرده تخممرغ را رومال کرده و پودر مغزیجات را روی آن میپاشیم. بعد از پخت، صبر میکنیم تا شیرینیها سرد شوند، سپس آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مناسبی سرو میکنیم.