آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی نازک ارمنی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شیرینی نازک ارمنی

شیرینی نازک ارمنی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و خوش‌طعم است که با دستورهای مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری مرحله به مرحله این شیرینی خوشمزه در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم میانی شیرینی نازک ارمنی
شکر دانه ریز ۸۰ گرم
کره سرد ۳۰ گرم
آرد ۶۰ گرم
مواد لازم برای خمیر شیرینی
آرد ۲۳۰ گرم
شکر دانه ریز ۲۰ گرم
کره سرد ۸۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
ماست ⅓ پیمانه
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای رومال
تخم مرغ ۱ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

آموزش شیرینی نازک ارمنی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی نازک ارمنی خوشمزه در ابتدا مواد میانی
“““html

برای تهیه این خوراکی، ابتدا آرد را در یک کاسه بزرگ الک می‌کنیم و سپس شکر را به آن اضافه می‌کنیم. بعد از آن، کره سرده را به شکل مکعب‌های کوچک خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا کره خرد شده را به کاسه اضافه می‌کنیم و با قسمت پشتی چنگال آن را با آرد مخلوط می‌کنیم تا آرد حالت شنی و یکنواختی پیدا کند. سپس این مخلوط را به مدت کوتاهی در یخچال می‌گذاریم تا خنک شود. در ادامه به تهیه خمیر می‌پردازیم.

مرحله سوم

در این مرحله، دوباره آرد را در یک کاسه مناسب الک می‌کنیم و کره را به صورت مکعبی خرد کرده و به کاسه می‌افزاییم. سپس با نوک انگشتان خود آرد و کره را ورز می‌دهیم تا آرد شبیه خرده‌نان و حالت شنی بگیرد.

مرحله چهارم

در این مرحله شکر را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. سپس تخم‌مرغ و عصاره وانیل را در یک کاسه جداگانه با هم مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه می‌کنیم. همچنین ماست را با جوش‌شیرین ترکیب می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا مخلوط ماست را به کاسه آرد اضافه می‌کنیم و با لیسک به خوبی هم می‌زنیم تا یک خمیر نرم و لطیف به دست آید. سپس خمیر را با نوک انگشتان در کاسه جمع می‌کنیم و داخل یک کیسه فریزر قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کند. هنگامی که خمیر استراحت کرد، فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود و سپس روی سطح کار را آرد می‌پاشیم.

مرحله هفتم

خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح کار می‌گذاریم. سپس با استفاده از وردنه، خمیر را به شکل مستطیل باز می‌کنیم. بعد از آن، زرده تخم‌مرغ را از سفیده جدا می‌کنیم و با چنگال هم می‌زنیم.

مرحله هشتم

حالا با یک قلموی مخصوص، سفیده تخم‌مرغ را به کل سطح خمیر می‌مالیم. سپس مواد میانی را به صورت یکنواخت روی خمیر می‌ریزیم و بعد از آن، خمیر را به کمک یک ظرف رول کرده و کمی روی آن با وردنه فشار می‌دهیم.

مرحله نهم

حالا رول خمیر را با یک کاتر به اندازه و شکل دلخواه برش می‌زنیم. سپس زرده تخم‌مرغ را با زعفران دم‌کرده مخلوط کرده و با برس روی خمیرها می‌مالیم. بعد، سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله دهم

خمیرهای شیرینی را در سینی فر قرار می‌دهیم و سینی را در طبقه وسط فر می‌گذاریم. همچنین یک کاسه آب جوش را در طبقه زیر فر قرار می‌دهیم تا رطوبت ایجاد کند و بافت شیرینی‌ها نرم و لطیف بماند.

مرحله یازدهم

اجازه می‌دهیم که شیرینی‌ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملاً پخته شوند. بعد از این زمان، سینی را از فر خارج کرده و وقتی که شیرینی‌ها خنک شدند، آن‌ها را در ظرف مورد نظرمان می‌چینیم. نوش جان!

مواد لازم و آموزش شیرینی نازک ارمنی خانگی (مرحله به مرحله)

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا