مواد لازم و آموزش شیرینی نازک قزوینی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش شیرینی نازک قزوینی
شیرینی نازک قزوینی یکی از شیرینیهای خوشمزه و کم شیرینی است که میتوانید آن را در کنار چای یا شربت نوش جان کنید. اگر به شیرینیپزی علاقه دارید و دوست دارید شیرینیها را خودتان در خانه درست کنید، حتماً شیرینی نازک قزوینی را امتحان کنید. جالب است بدانید که قزوین یکی از معروفترین شهرهای ایران در زمینه شیرینیپزی است. در این شهر انواع و اقسام شیرینیها و باقلوا با کیفیت بالا تولید میشود. در این مقاله، ما به شما آموزش تهیه شیرینی نازک قزوینی را ارائه میدهیم. برای دیدن مراحل کامل و دقیق تهیه این شیرینی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی نازک قزوینی | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۴۰۰ گرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
کره یا روغن جامد | ۴۵۰ گرم |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست | ۱۵۰ گرم |
خمیرمایه | ۱ قاشق چایخوری |
آرد قنادی | ۱ کیلوگرم |
پودر پسته | ۱۰۰ گرم |
جوز هندی رنده شده | ۱ عدد کوچک |
هل پودر شده | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۴/۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع | به میزان لازم |
آموزش شیرینی نازک قزوینی
مرحله اول
برای درست کردن این شیرینی خوشمزه، ابتدا ۵۰۰ گرم از آرد قنادی را با نمک و بکینگ پودر مخلوط کنید. سپس آرد را سه بار الک کنید. الک کردن آرد خیلی مهم است و هرگز نباید این مرحله را نادیده بگیرید.
مرحله دوم
به روش بن ماری
“““html
و بر روی بخار کتری، کره را ذوب کنید. سپس کره آب شده را داخل ظرف همزن بریزید و با قدرت هم بزنید. این کار را ادامه دهید تا رنگ کره به کرم تغییر کند. سپس ۳ قاشق آرد الک شده را به کره آب شده اضافه کنید.
مرحله سوم
کره و آرد را هم بزنید. حالا تخممرغها را یکی یکی در یک کاسه جدا بشکنید و هر بار یک تخممرغ را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید. بعد از هر تخممرغ باید ۳ قاشق آرد الک شده نیز اضافه کنید.
مرحله چهارم
این روش باعث میشود خمیر شیرینی به اندازه مناسب سفت شود. بعد از اضافه کردن دومین تخممرغ، بهتر است کمی وانیل هم به مخلوط اضافه کنید. مخلوط باید کاملاً صاف و یکدست شود.
مرحله پنجم
اگر همزن هم ندارید، میتوانید با دست خمیر را با سرعت بالا هم بزنید. حالا باید خامه را به مخلوط اضافه کنید. دوباره کمی آرد اضافه کرده و خمیر را هم بزنید. کمی ماست هم اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
مرحله ششم
مقداری از آرد باقی مانده است. باقی آرد را هم به خمیر اضافه کنید. این بار باید با ورز دادن مواد، خمیر را به شکلی یکدست مخلوط کنید. نشانه اینکه خمیر خوب آماده شده این است که کاملاً نرم شده و به دست نچسبد.
مرحله هفتم
در این مرحله باید خمیر را در یک پلاستیک فریزر قرار دهید و به خوبی بپوشانید. حالا نوبت آماده کردن مواد داخل شیرینی است. ۲۰۰ گرم کره را با ۴۰۰ گرم آرد، هل و جوز هندی ساییده شده و پودر پسته مخلوط کنید.
مرحله هشتم
بعد از اینکه مواد به خوبی با هم مخلوط شدند، میبینید که حالتشان شبیه خردههای نان میشود. بعد از آماده کردن خمیر و مواد داخل شیرینی نازک قزوینی، باید شیرینی را به شکل سنتی بپیچید.
مرحله نهم
قبل از شروع به پخت، فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید و بگذارید تا گرم شود. کاغذ روغنی را در سینی فر گذاشته و رویش را با کمی روغن مایع چرب کنید. خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید.
مرحله دهم
هر کدام از این قسمتها یک رول شیرینی است. سطح صافی را آرد بپاشید و سپس خمیرها را به شکل مربعی و به ضخامت ۲ میلیمتر باز کنید. حالا باید روی این خمیرهای مربع شکل را با مواد آماده شده برای داخل شیرینی بپوشانید.
مرحله یازدهم
برای اینکه این مواد خوب به خمیر بچسبد، باید کمی با دست روی آن فشار دهید. حالا خمیر را به آرامی رول کنید. بعد از آماده شدن رول شیرینی، آن را با چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید.
مرحله دوازدهم
سپس خمیر شیرینی را روی سینی بچینید. شیرینیها را بعد از پخته شدن از فر خارج کنید و بگذارید کمی سرد شوند. بعد میتوانید آنها را از روی قالب جدا کرده و در ظرفی که میخواهید بچینید و سرو کنید.