آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی نخودچی با روغن مایع خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی نخودچی با روغن مایع

شیرینی نخودچی با روغن مایع یکی از انواع متفاوت این شیرینی خوشمزه است که به راحتی با روغن مایع درست می‌شود. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه شیرینی نخودچی با روغن مایع، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی نخودچی با روغن مایع
آرد نخودچی ۱۲۰ گرم
آرد سفید ۱۰ گرم
پودر هل نوک قاشق چایخوری
روغن مایع ۴۵ گرم
پودر قند ۴۵ گرم

آموزش شیرینی نخودچی با روغن مایع

مرحله اول

برای تهیه شیرینی نخودچی با روغن مایع، ابتدا آرد سفید و آرد نخودچی را در یک کاسه مناسب الک می‌کنیم. سپس پودر قند و پودر هل را به آن اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله، روغن مایع را در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و آن را روی گاز یا در مایکروفر کمی گرم می‌کنیم تا ولرم شود. سپس روغن را به مواد خشک اضافه کرده و با قاشق هم می‌زنیم تا همه چیز خوب مخلوط و یکدست شود.

مرحله سوم

پس از اینکه خمیر جمع شد، آن را با دست به مدت یک دقیقه ورز می‌دهیم تا کاملاً یکدست و بدون ترک شود. حالا فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا خوب گرم شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، خمیر را جمع کرده و بین دو لایه نایلون می‌گذاریم. با استفاده از وردنه، خمیر را به قطر یک سانتی‌متر باز می‌کنیم. سپس با کاتر دلخواه، خمیر را قالب‌زنی کرده و روی سینی فر می‌چینیم.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که نیازی به کاغذ روغنی در سینی فر نیست. اگر دوست دارید، می‌توانید سینی را با کمی روغن چرب کنید. برای زیبایی، مقداری پودر پسته روی خمیرهای قالب‌زده می‌پاشیم.

مرحله ششم

در این مرحله، سینی را داخل فر می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند. در نهایت، شیرینی‌ها را از فر بیرون می‌آوریم و بعد از اینکه کاملاً خنک شدند، آن‌ها را در ظرف دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا