آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی نخودچی بدون فر خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی نخودچی بدون فر

شیرینی نخودچی بدون فر یکی از روش‌های تهیه این شیرینی‌های خوشمزه است که برای کسانی که فر ندارند، مناسب است. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله شیرینی نخودچی بدون فر را یاد بگیرید، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی نخودچی بدون فر
آرد نخودچی ۲ لیوان
آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
پود قند ۱ لیوان
روغن جامد ½ لیوان
پودر هل ½ قاشق چایخوری

آموزش شیرینی نخودچی بدون فر

مرحله اول

اولین مرحله برای تهیه شیرینی نخودچی بدون فر این است که آرد نخودچی را در الک بریزید و الک کنید. سپس ۳ قاشق غذاخوری از آن را کنار بگذارید و به جای آن، آرد سفید را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مرحله دوم

حال، مخلوط آرد نخودچی را ۳ بار الک کنید. سپس پودر قند و پودر هل را در الک بریزید و در یک کاسه دیگر الک کنید. پس از آن، روغن جامد را به مخلوط پودر قند اضافه کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، مخلوط پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کاملاً سفید و خامه‌ای شود. سپس مخلوط آرد را در الک بریزید و به تدریج، در ۳ مرحله به مخلوط پودر قند اضافه کنید. بعد از هر بار اضافه کردن، خوب هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب و یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا خمیر را با نوک انگشت ورز دهید تا جمع شود. توجه داشته باشید که خمیر را زیاد ورز ندهید چون روغن دارد و ممکن است چرب شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید.

مرحله پنجم

اجازه دهید خمیر به مدت ۸ ساعت در یخچال استراحت کند. بعد از این زمان، خمیر را از یخچال بیرون آورده و روی سطح کار یک کیسه فریزر قرار دهید و خمیر را روی آن بگذارید.

مرحله ششم

حالا، روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و با وردنه به قطر یک سانتی‌متر باز کنید. بعد از آن، با قالب دلخواه برش بزنید و روی حرارت ملایم، شعله‌پخش‌کن را قرار دهید تا گرم شود.

مرحله هفتم

درون یک قابلمه مناسب، یک رینگ قرار دهید و قالب یا سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس قالب یا سینی را روی رینگ بگذارید و شیرینی‌های نخودچی را درون آن بچینید.

مرحله هشتم

مقداری تخم خرفه روی شیرینی‌ها بریزید و درب قابلمه را با دم‌کنی بپوشانید. حالا قابلمه را روی شعله پخش‌کن قرار داده و اجازه دهید شیرینی به مدت ۴۰ دقیقه بپزد.

مرحله نهم

پس از ۴۰ دقیقه، حرارت را خاموش کنید و درب قابلمه را بردارید. اجازه دهید شیرینی‌ها کاملاً خنک شوند و سپس آن‌ها را در ظرف دل‌خواه بگذارید و با چای سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا