آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی نخودچی لاته خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی نخودچی لاته

شیرینی نخودچی لاته یک نوع شیرینی خوشمزه و مناسب برای مهمانی‌ها و پذیرایی است. اگر می‌خواهید طرز تهیه‌ی کامل و مرحله‌به‌مرحله‌ی شیرینی نخودچی لاته را یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی نخودچی لاته
آرد نخودچی ۲۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم روکش لاته
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۴۰ گرم
آرد ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه ۴ قطره

آموزش شیرینی نخودچی لاته

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی نخودچی لاته خوشمزه، اول از همه کره را از یخچال بیرون آورده و ۳۰ دقیقه بگذارید تا به دمای اتاق برسد. سپس کره را همراه با پودر قند در یک کاسه بریزید.

مرحله دوم

همه‌ی مواد را با همزن برقی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه خوب هم بزنید تا مخلوط کره به رنگ کرمی و سبک تبدیل شود. بعد پودر هل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سپس آرد نخودچی را کم‌کم به مخلوط الک کنید.

مرحله سوم

تمام مواد را با هم مخلوط کنید و سپس دوباره خمیر را از چرخ گوشت عبور دهید تا نرم و یکنواخت شود. حالا خمیر را داخل سینی فر گذاشته و به شکل مستطیل به ضخامت ۳ تا ۴ سانتی‌متر درآورید.

مرحله چهارم

برای درست کردن روکش لاته، زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با پودر قند در یک کاسه خوب هم بزنید تا رنگش کرمی و کشدار شود.

مرحله پنجم

در این مرحله آب لیمو ترش و آرد را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یک مایه یکنواخت به دست بیاید. حالا مایه لاته را به آرامی روی خمیر بریزید و با کاردک خوب پخش کنید.

مرحله ششم

در صورت تمایل، مقداری خلال پسته روی کرم بریزید و بگذارید خمیر به مدت ۱۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. در همین حین فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

مرحله هفتم

بعد از اتمام زمان استراحت، خمیر را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید و سینی را داخل فر قرار دهید. بگذارید شیرینی‌ها به مدت ۱۰ دقیقه بپزند. توجه داشته باشید که روی کرم لاته نباید طلایی شود.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان، سینی را از فر بیرون بیاورید و بگذارید شیرینی‌ها تا خنک شدن کامل بدون دست زدن به آنها بمانند. در نهایت، شیرینی‌های خنک شده را در ظرف دلخواه بچینید و با چای سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا