مواد لازم و آموزش شیرینی نسکافه ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی نسکافه ای
شیرینی نسکافه ای یکی از شیرینیهای خوشمزهای است که معمولاً در شب عید درست میشود. تهیه این شیرینی بسیار آسان است و با سادهترین مواد میتوان آن را آماده کرد. این شیرینیهای کوچک بسیار خوشمزه هستند و میتوان با شکلات ذوب شده آنها را تزیین کرد. این شیرینیها مناسب پذیرایی از مهمانها در جشنها و مهمانیها هستند. شیرینی نسکافه یکی از محبوبترین شیرینیها برای عید نوروز است و میتوان آن را به صورت ساده یا با روکش شکلات درست کرد. برای یادگیری تمام مراحل تهیه این شیرینی با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی نسکافه | |
روغن جامد | دو سوم لیوان |
پودر قند | ۱ لیوان |
نسکافه یا قهوه فوری | ۱ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
آرد سفید | ۱٫۵ لیوان |
شکلات سفید و سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت شیرینی نسکافه ای
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی نسکافه ای، ابتدا در یک کاسه پودر قند و روغن جامد را با هم خوب هم بزنید تا رنگ آن روشن و سبک شود. سپس پودر کاکائو و نسکافه را با آرد الک کنید. بعد کم کم آرد را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
مرحله دوم
از خمیر به اندازه گلولههای کوچک درست کنید. سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و گلولهها را روی آن قرار دهید. سینی را در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید.
مرحله سوم
بعد از پخت، اجازه دهید شیرینیها کاملاً سرد شوند. سپس آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و کنار بگذارید. اکنون شکلات را به روش بنم آری ذوب کرده و روی شیرینیها بریزید. میتوانید آنها را با پودر پسته یا بادام تزیین کنید.