مواد لازم و آموزش شیرینی نعلی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی نعلی
شیرینی نعلی یکی از شیرینیهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که بیشتر به مناسبت عید نوروز تهیه میشود. اگر دوست دارید با روش تهیه این شیرینی آشنا شوید، تا انتهای این آموزش با رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی نعلی | |
آرد سفید | ۱۷۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۴۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۱ پنس |
پودر پسته | برای تزیین |
آموزش شیرینی نعلی
مرحله اول
ابتدا کره را از یخچال بیرون میآوریم و اجازه میدهیم تا به دمای اتاق برسد و نرم شود. سپس کره و پودر قند را در یک کاسه مخلوط کرده و به مدت ۵ دقیقه به هم میزنیم تا مخلوطی لطیف و غلیظ به دست آید.
مرحله دوم
پس از اینکه کره و پودر قند به خوبی مخلوط شدند، زرده تخممرغ و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا همه چیز یکدست شود. سپس آرد را دو بار الک کرده و به آرامی به مخلوط اضافه میکنیم و با قاشق یا لیسک هم میزنیم.
مرحله سوم
مخلوط را ادامه میدهیم تا خمیری یکدست به دست آید. وقتی خمیر آماده شد، به اندازه نصف گردو از آن برمیداریم و با دستان خود آن را به شکل لوله در میآوریم. سپس دو سر لوله را به هم نزدیک میکنیم.
مرحله چهارم
میتوانید دو سر لوله را باز بگذارید تا شبیه نعل اسب شود، یا اینکه آنها را روی هم قرار داده و بفشارید تا شکل اشک گرفته شود. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید یا کمی روغن روی آن بمالید، سپس شیرینیها را در سینی بچینید.
مرحله پنجم
این کار را برای تمام خمیر تکرار کرده و در سینی قرار دهید. ۱۵ دقیقه قبل از قرار دادن شیرینیها در فر، آن را روشن کنید تا به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسد. سپس شیرینیها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزند.
مرحله ششم
بعد از اینکه شیرینیها پخته شدند، آنها را از فر بیرون میآوریم و کنار میگذاریم تا خنک شوند. هنگامی که شیرینیها خنک شدند، مقداری گاناش شکلاتی تهیه کرده و دو طرف شیرینیها را در گاناش داغ فرو میبریم و سپس دوباره در سینی میچینیم.
مرحله هفتم
در حالی که شکلات هنوز گرم است، مقداری پودر پسته یا پودر نارگیل روی شیرینیها میپاشیم. وقتی شکلات خود را گرفت، شیرینیها را در ظرف مناسب قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید. اگر به جای کره از مارگارین استفاده کنید، ماندگاری شیرینیها بیشتر خواهد شد.