آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی هویج موزاییکی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی هویج موزاییکی

شیرینی هویج موزاییکی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و در عین حال ساده است که در بسیاری از کشورها تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این شیرینی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
هویج ۱ کیلوگرم
شکر ۱٫۵ کیلوگرم
گردوی خرد شده ۱ فنجان
پسته نگینی ½ فنجان
وانیل نوک قاشق چایخوری
بیسکوئیت پتی بور ۵۰۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
پودر نارگیل به مقدار کافی

آموزش شیرینی هویج موزاییکی

مرحله اول

برای درست کردن این شیرینی خوشمزه با طرح موزاییکی، ابتدا هویج‌ها را پوست کنده و خوب می‌شوییم. سپس آنها را با رنده ریز رنده می‌کنیم و در یک قابلمه می‌ریزیم. بعد از آن شکر را نیز به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم شکر کامل در هویج حل شود. بعد از این، حرارت را کم می‌کنیم تا آب هویج به خوبی بخار شود و هویج خوب بپزد.

مرحله سوم

وقتی آب قابلمه تمام شد و هویج آماده پخت بود، کره، وانیل، گردو و پسته خرد شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم و مواد را کمی با هم مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند. سپس قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله چهارم

بیسکوئیت‌ها را با دست خرد کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم، سپس مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا با بیسکوئیت‌ها ترکیب شوند. سپس در یک سینی مناسب، مقداری پودر نارگیل می‌پاشیم.

مرحله پنجم

حالا مایه شیرینی را روی پودر نارگیل به صورت یکنواخت پخش می‌کنیم. سپس از یک سمت به آرامی شروع به رول کردن شیرینی می‌کنیم. بعد از این کار، شیرینی رول شده را به مدت یک ساعت در دمای اتاق می‌گذاریم تا استراحت کند.

مرحله ششم

پس از یک ساعت، شیرینی را به صورت لایه‌ای مانند رولت برش می‌زنیم و در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم. در نهایت مقداری پودر پسته روی شیرینی‌ها می‌پاشیم و آنها را با چای سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا