مواد لازم و آموزش شیرینی وینی رنگی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی وینی رنگی
شیرینی وینی رنگی یکی از شیرینیهای خوشمزه و ساده فرانسوی است که با رنگهای مختلف درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه شیرینی وینی رنگی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی وینی رنگی | |
کره | ۲۵۰ گرم |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سفید قنادی | ۳۰۰ گرم |
نمک | ۲ پنس |
وانیل | ⅛ قاشق چایخوری |
رنگ خوراکی به رنگ دلخواه | به مقدار کافی |
آموزش شیرینی وینی رنگی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی وینی رنگی خوشمزه، ابتدا باید ۳۰ دقیقه قبل از شروع، مواد یخچالی را از یخچال بیرون بیاوریم و بگذاریم دمای محیط بمانند تا به دمای اتاق برسند.
مرحله دوم
الان فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم و اجازه میدهیم خوب داغ شود. سپس کره نرم را در یک ظرف مناسب میریزیم و پودر قند را درون الک میریزیم.
مرحله سوم
حالا پودر قند را روی کره نرم الک کرده و وانیل را به آن اضافه میکنیم. با همزن برقی با دور تند به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم تا مخلوط ما مانند خامه شود. سپس سفیده تخممرغ را از زرده جدا میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، سفیده تخممرغ را به همراه نمک به مخلوط کره اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر با همزن برقی هم میزنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند. سپس آرد را درون الک میریزیم و سه بار الک میکنیم.
مرحله پنجم
حالا آرد را کمکم به مخلوط سفیده و کره اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک خمیر نرم و لطیف درست شود. سپس رنگ خوراکی دلخواه خود را به خمیر اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله، وقتی رنگ خوراکی خوب در خمیر پخش شد، هم زدن را متوقف میکنیم. سپس خمیر را درون قیف ماسورهای با سر ماسوره گلرز میریزیم و سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله هشتم
حالا شیرینیها را به شکل دلخواه در سینی فر میریزیم و به مدت ۵ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا شکل خود را حفظ کنند. سپس سینی را در وسط فر قرار میدهیم.
مرحله نهم
در این مرحله، شیرینیهای وینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر میگذاریم تا خوب بپزند. دقت کنید که زمان پخت بیشتر از این نشود چون ممکن است شیرینیها بسوزند.
مرحله دهم
در نهایت، بعد از ۱۵ دقیقه سینی را از فر خارج میکنیم و میگذاریم شیرینیها بدون دست زدن کاملا خنک شوند. سپس شیرینیها را در ظرف مورد نظر قرار میدهیم و با چای سرو میکنیم. نوش جان!