مواد لازم و آموزش شیرینی پای کدو حلوایی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی پای کدو حلوایی
شیرینی پای کدو حلوایی یکی از شیرینی های خوشمزهای است که در فصل پاییز خیلی محبوب است و معمولاً برای مهمانیها و پذیرایی در شبهای پاییزی تهیه میشود. اگر میخواهید طرز تهیه این شیرینی را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پای کدو حلوایی | |
آرد | ۱٫۵ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
پوره کدو حلوایی | ⅓ لیوان |
ماست | ½ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
بکینگ پودر | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
مواد میانی شیرینی | |
پوره کدو حلوایی | ½ لیوان سر پر |
گردوی خرد شده | ½ لیوان |
پودر هل | ⅓ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
آموزش شیرینی پای کدو حلوایی
مرحله اول
برای شروع تهیه شیرینی پای کدو حلوایی، ابتدا باید مواد میانی شیرینی را آماده کنیم. برای این کار، پوره کدو حلوایی را به همراه گردوی خرد شده، پودر دارچین و پودر هل در یک کاسه مناسب بریزید.
مرحله دوم
حالا باید این مواد را خوب مخلوط کنیم و کنار بگذاریم. بعد از آن، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم و اجازه میدهیم که کاملاً گرم شود. در این مرحله، قالبهای مافین را با کمی روغن چرب میکنیم.
مرحله سوم
حالا تخممرغ را با شکر، وانیل، دارچین و هل داخل یک کاسه مناسب میریزیم. سپس با همزن روی دور تند خوب هم میزنیم تا مواد سبک و کشدار شوند. بعد ماست را به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
مواد را کمی هم میزنیم تا یکدست شوند، سپس روغن را اضافه کرده و آن را هم مخلوط میکنیم تا با بقیه مواد یکدست شود. حالا پوره کدو حلوایی را به کاسه اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم میزنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب میکنیم، سپس آن را روی مواد داخل کاسه الک کرده و با لیسک مخلوط میکنیم تا مواد کاملاً یکدست شوند. سپس نصف قالبهای مافین را با نیمی از مایه شیرینی پر میکنیم.
مرحله ششم
حالا کمی از مواد میانی را داخل قالبها میریزیم و سپس مقداری از مایه شیرینی روی مواد میانی میگذاریم. بعد قالبها را برای مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا شیرینیها به خوبی بپزند.