آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی پرتقالی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی پرتقالی

شیرینی پرتقالی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و خوش‌عطر ایرانی است که می‌توان آن را با دستورهای مختلف تهیه کرد. برای یادگیری کامل و گام به گام دستور تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت رضیم همراه شوید.

مواد لازم شیرینی پرتقالی
آب پرتقال شیرین ۸۰ گرم
روغن مایع ۷۰ گرم
شکر ۶۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
زست پوست پرتقال ۱ و نیم قاشق غذاخوری
خلال پسته به مقدار کافی

آموزش شیرینی پرتقالی

مرحله اول

برای درست کردن این شیرینی خوشمزه، ابتدا آب پرتقال و روغن مایع را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید. سپس پرتقال را بشویید و پوست آن را با رنده ریز، رنده کنید.

مرحله دوم

بعد از این، شکر و یک قاشق غذاخوری از زست پوست پرتقال را به مخلوط آب پرتقال اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک الک ریخته و روی مخلوط قبلی الک کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و یکدست بدست آید. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

مرحله چهارم

حالا باقی‌مانده زست پوست پرتقال را با مقداری شکر در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. سپس کمی از خمیر را بردارید و آن را گرد کنید و به دلخواه روی آن طرح بیندازید.

مرحله پنجم

در این مرحله، شیرینی‌ها را در مخلوط زست پوست پرتقال بغلطانید تا روی آن‌ها پوشش پیدا کند. سپس شیرینی‌ها را با فاصله در سینی فر بچینید و با خلال پسته تزئین کنید.

مرحله ششم

حالا سینی را در وسط فر قرار دهید و بگذارید شیرینی‌ها به مدت ۲۵ دقیقه بپزند. پس از این زمان، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید که شیرینی‌ها کاملا خنک شوند.

مرحله هفتم

در انتها، شیرینی پرتقالی را در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید قرار داده و با چای زعفرانی میل کنید. این شیرینی‌ها را می‌توانید در ظرف دربسته برای مدت طولانی نگهداری کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا