مواد لازم و آموزش شیرینی پرنس خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی پرنس
شیرینی پرنس یکی از شیرینیهای خوشمزهای است که میتوانید برای شب عید درست کنید. این شیرینی به سادگی و با استفاده از مواد معمولی که در خانه دارید تهیه میشود و در فر پخته میشود. این شیرینیها ترد و خوشمزه هستند و میتوانید بین دو عدد شیرینی را با کرم شکلاتی یا شکلات صبحانه پر کنید تا یک شیرینی خوشمزه و مغزدار داشته باشید. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله شیرینی پرنس، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پرنس | |
کره | ۱۲۵ گرم |
پودر قند | ۱ استکان |
نشاسته | ۱ قاشق غذا خوری سر پر |
وانیل | ۱ پاکت |
آرد | به اندازه کافی |
کرم شکلاتی یا شکلات صبحانه | به مقدار لازم برای بین شیرینی |
آموزش شیرینی پرنس
مرحله اول
برای تهیه این شیرینی خوشمزه، ابتدا کره را حدود نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا نرم شود و به دمای اتاق برسد. سپس کره را در یک کاسه بریزید. بعد از آن، پودر قند، نشاسته و وانیل را به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس آرد را کم کم به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری نرم به دست بیاید. مهم است که آرد را به اندازهای اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد و نرم شود. روی ظرف را بپوشانید.
مرحله سوم
خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. سپس با استفاده از وردنه، خمیر را به اندازه بیسکوییت باز کنید. بعد با یک قالب، بیسکوییتها را برش بزنید. روی خمیر با خلال دندان به صورت دلخواه سوراخهایی ایجاد کنید.
مرحله چهارم
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بیسکوییتها را درون آن بچینید. سپس سینی را در فری که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید قرار دهید تا پخته شود. وقتی زیر بیسکوییتها طلایی شد، آنها را از فر خارج کنید.
مرحله پنجم
پس از اینکه شیرینیها از حرارت افتاد و سرد شدند، به آرامی آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید. سپس بین دو بیسکوییت کرم شکلاتی یا شکلات صبحانه بمالید و دو بیسکوییت را بهم بچسبانید. در نهایت، شیرینیهای آماده را در ظرف مناسبی برای سرو یا نگهداری قرار دهید.