مواد لازم و آموزش شیرینی پشمکی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی پشمکی
شیرینی پشمکی که به نامهای مختلفی شناخته میشود، یکی از شیرینیهای ساده و خوشمزه ایرانی است که اغلب برای پذیرایی تهیه میشود. اگر میخواهید با مراحل تهیه شیرینی پشمکی آشنا شوید، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پشمکی | |
آرد سفید | ۳۰۰ گرم |
پودر قند | ۵۰۰ گرم |
روغن جامد | ۲۷۰ گرم |
روغن مایع | ۵۰ گرم |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
آموزش شیرینی پشمکی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی پشمکی خوشمزه، ابتدا روغن جامد را در یک کاسه بزرگ بریزید و پودر قند را هم اضافه کنید. سپس با یک همزن برقی، مواد را با دور تند به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا ترکیب نرم و خامهای شود.
مرحله دوم
در این مرحله، وانیل را به مواد اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید. سپس آرد را درون الک بریزید و روی مواد الک کنید، بعد با یک لیسک خوب مخلوط کنید تا همه مواد کاملاً یکدست شوند.
مرحله سوم
وقتی خمیر جمع شد، کمکم روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیف شود. ممکن است که به تمام روغن مایع نیاز نداشته باشید، پس به آرامی اضافه کنید.
مرحله چهارم
بعد از آن، فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را داخل یک قیف با ماسوره دلخواه بریزید.
مرحله پنجم
حالا خمیر را به شکل دلخواه روی کاغذ روغنی بپاشید و میتوانید با پودر پسته یا هر تزیین دیگری که دوست دارید، شیرینیها را تزئین کنید. سپس سینی را در فر قرار دهید و بگذارید شیرینیها به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزند.
مرحله ششم
بعد از اینکه زمان گذشت، سینی را از فر بیرون بیاورید. به خاطر نرم بودن شیرینیها، بهتر است تا سه ساعت به آنها دست نزنید. در نهایت، شیرینیها را در ظرف مورد نظر قرار دهید و سرو کنید.